Detail info
Close

ŠK Slovan Bratislava - Permanentka 2014/2015

ŠK Slovan Bratislava - Permanentka 2014/2015

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania: Futbalový štadión Pasienky, Bratislava

Dôležitou informáciou je, že v novej sezóna sa presúva Rodinný sektor do polovice sektoru A12, z dôvodu väčšieho komfortu pre Vás a Vaše deti.
Pre sektor A12 – Rodinný sektor je vyhradené pravá strana sektoru.

Majitelia permanentiek /Permanentka ŠK Slovan 2013/2014 majú predkupné práva na svoje miesta s 10% zľavou. Bude im zaslané rezervačné číslo. V prípade ak im rezervačné číslo nebude doručené, majú možnosť sa obrátiť na help@ticketportal.sk alebo priamo na centrálu Ticketportal SK (Radlinského 27, Bratislava) a v takomto prípade je potrebné mať pri sebe minuloročnú permanentku a zadať sektor/rad/miesto.

Vážený fanúšik, Váš rezervačný kód na predkupné právo permanentky je možné si uplatniť výhradne na akejkoľvek pobočke predajných miest Ticketportal.

„Rodinné permanentky sa dajú zakúpiť iba na sekretariáte klubu a to z dôvodu zjednodušenia a prehľadnosti predaja permanentiek do rodinného sektoru. V prípade záujmu o kúpu rodinnej permanentky kontaktujte prosím ticket manažérku Zuzanu Ondrovičovu – ondrovicova@skslovan.com (+421 2 44 63 63 63), ktorá vďaka individuálnemu prístupu dokáže permanentky vystaviť a predať vo vopred dohodnutom termíne podľa potrieb zákazníka.“

Ceny permanentiek, vstupeniek a zľavy ŠK SLOVAN 2014/2015

Systém predaja permanentiek

Do sezóny 2014/2015 novinky pre majiteľov permanentiek + obsah VIP a BUSINESS



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture ŠK Slovan Bratislava - Permanentka 2014/2015
Top