Detail info
Close

Celeste Buckingham & Majk Spirit

Celeste Buckingham & Majk Spirit

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Celeste Buckingham & Majk Spirit: Veľký narodeninový dvojkoncert + afterparty ,
31.5.2013, 20:00 - 04:00
Refinery Gallery, Bratislava http://refinerygallery.sk
PRVÝCH 500 VSTUPENIEK ZA 10 EUR SA REKORDNE RÝCHLO VYPREDALO! VSTUPENKY ZA 15 EUR - VYPREDANÉ, AKTUÁLNA CENA - 20,-EUR

Majk Spirit a Celeste Buckingham, spojenie dvoch živlov - jeho slová a jej spev. Dve najhorúcejšie mená našej hudobnej scény sa predstavia na spoločnom exkluzívnom dvojkoncerte.

Na dvojkoncerte v sprievode výnimočných muzikantov predstavia vítazka ankiet OTO, Řebřík a Slávik resp. víťaz cien MTV EMA a Slávik naživo aj nový spoločný singel "I was wrong". Návštevníci zažijú aj oficiálnu "live" premiéru emotívneho videoklipu natočeného v Kalifornii. Celý večer ako aj následná afterpárty v priestoroch Refinery Gallery bude zároveň veľkolepou oslavou 18. narodenín Celeste Buckingham! Zaujímavých hostí a gratulantov bude veľa, nenechaj si tento významný piatkový večer újsť.
 
K dispozícii sú aj VIP vstupenky, ku ktorým patrí vstup do priestorov medzi vystupujúcich, catering, spoločná fotografia, podpísané CD oboch interpretov ako aj odvoz z akcie partnerským vozidlom značky Hyundai.

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top