Detail info
Close

ONE DAY JAZZ FESTIVAL 2015

ONE DAY JAZZ FESTIVAL 2015

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum 21-22.5.2015 o 19:00hod.
Miesto konania: Istropolis, Bratislava

Obľúbený ONE DAY JAZZ FESTIVAL sa vracia aj v roku 2015. Fanúšikovia jazzu a kvalitného hudobného zážitku by nemali chýbať 21. a 22. mája v bratislavskom Istropolise. Pozvánku riaditeľa festivalu Martina Valihoru totiž tentokrát prijala výnimočná dáma - izraelská hviezda a aktivistka za mier, speváčka Achinoam Nini alias NOA so svojou kapelou. Festival tento rok navyše oslávi 10. jubilejný ročník – poprvýkrát vo svojej histórii potrvá dva dni!

Headlinerka, výborná izraelská speváčka a perkusionistka, NOA, má na konte 15 vydaných albumov i spolupráce s hviezdami ako Sting, Stevie Wonder či Quincy Jones. Okrem nej sa v prvý festivalový večer predstaví so svojím triom Ron Affif - synovec a žiak legendárneho gitaristu Rona Anthonyho, ktorý hrával s Frankom Sinatrom. Slovensko v prvý večer festivalu zastúpi objav Demovnice_FM s názvom Cha bud v zložení Viktor Balog (bicie), Matej Lazár (klávesy), Peter Šafránek (gitara), Adam Richter (basa), Viktor Vaitovič (tenor sax) a Filip Molčányi (alt sax).

Počas druhého večera si návštevníci festivalu vychutnajú hneď niekoľko mien svetového formátu v unikátnych kombináciách s najväčšími osobnosťami domácej jazzovej scény. Basgitarista Juraj Griglák si zahrá s kapelou Marcusa Millera, v zostave zahviezdi i legendárny bubeník Poogie Bell. Riaditeľ festivalu, svetoznámy slovenský bubeník Martin Valihora vystúpi na jednom pódiu so slávnou islandskou fusion kapelou Mezzoforte. Piatkový program spestrí americký gitarový virtuóz, mág elektrickej i akustickej gitary, Wayne Krantz, ktorý sa preslávil vystupovaním a nahrávaním s umelcami ako Steely Dan, Michael Brecker, Billy Cobham, Chris Potter a David Binnery. Od 90. rokov sa však sústredí na sólovú kariéru a hru s vlastným triom.

LINE - UP ONE DAY JAZZ FESTIVAL 2015
21. máj
Cha bud (SK)
Ron Affif (USA)
NOA (Izrael)

22. máj
Juraj Griglák & Company feat. Poogie Bell (SK / USA)
Wayne Krantz (USA)
Mezzoforte feat. Martin Valihora (SK / Island)

Viac informácií o festivale!

Zľavy /Discounts: bez nároku na zľavu

Predaj cez TICKETPORTAL bude možný do 22.5. 2015 do 14:00hod.! Vstupenky bude možné zakúpiť aj priamo na mieste pred samotným začiatkom festivalu!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top