Detail info
Close

JEVGENIJ PLJUŠČENKO – PÁN ĽADU 2o12

JEVGENIJ PLJUŠČENKO – PÁN ĽADU 2o12

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

11.12. 2012 o 19:00hod.
Zimný štadión Ondreja Nepelu (Slovnaft Aréna), Bratislava

VIP Vstupenky!

Popis/Description:
V rokoch 2008 i 2010 predviedol svoje grandiózne umenie ako Pán ľadu na Slovensku olympijský víťaz, trojnásobný  majster sveta a sedemnásobný majster Európy Jevgenij Pljuščenko. Spolu so svojimi nedávnymi súpermi a súputnikmi po svetových ľadových arénach predviedol veľkolepú show, pri ktorej ľudia od začiatku do konca tlieskali a skandovali mená ako Petrenko, Slutska, Lang, Szolchowy, Bonaly, Graetz, ..
Predstavenie malo veľký úspech  nielen v Bratislave, ale aj v Košiciach, Zvolene, Prahe, Ostrave, Brne.... Z každého vystúpenia vyžarovalo neuveriteľne teplo, bol to skutočne nezabudnuteľný famózny zážitok. I vďaka skvelému prijatiu publika sa agentúre 212 podarilo s Žeňom dohovoriť na ďalšom turné, ktoré je i prípravou na nadchádzajúce zimné OH 2014 v Soči, kde chce dokázať že ešte nepatrí do športového dôchodku.  
Spoločne s ním sa predstavia napríklad i dvojnásobný majster sveta a strieborný na zimných OH Stephan Lambiel, bronzová z OH Irina Slutská ale i Laura Lepisto, Michal Březina, Tomáš Verner , špecialitou tohto roka bude hudobný doprovod Jevgenija Pljuščenka v skladbe Prichádza niekto ako kráľ v podaní Edvina Martona A IMT SMILE so spevom Ivana Táslera.
Viac info!

Zľavy/Discounts: Vstupenky pre imobilných a ich doprovod je možné zakúpit iba na centrále Ticketportalu. Otváracie hodiny: Pondelok - Piatok od 9:00 - 17:00h
I (mobilní) 1,00 €
DOPROVOD 10,00 €

Od 5.12. 2012 nastavená 50% mikulášska zľava na všetky cenové kategórie okrem sektoru C29.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top