Detail info
Close

TOMÁŠ KLUS - RECYKLUS TOUR 2017

TOMÁŠ KLUS - RECYKLUS TOUR 2017

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Po veľmi úspešnom minuloročnom turné sa vracia Tomáš Klus a jeho Cílová skupina s júnovou RECYKLUS TOUR 2017.

Fanúšikovia si vybrali polovicu playlistu, druhá časť je výberom priamo Cieľovej skupiny . V priebehu dvojhodinového koncertu odznejú skladby zo všetkých piatich Klusových albumov . Staršie pesničky ožijú v novom aranžmá. Hlavnou myšlienkou turné je nenásilná osveta o recyklácii odpadu. Prídte na koncert a nechajte sa strhnúť Tomášovou nákazlivou energiou.

Ceny vstupeniek sa budú postupne navyšovať.

Zľavy: ZŤP,  deti do 12 rokov, dôchodcovia (Obmedzený počet.)

VIP vstupenka do Prešova obsahuje:
- miesto na balkóne, voľné sedenie so stolom, možnosť státia okolo zábradlia pre lepší výhľad
- nezaručuje priamy výhľad zo sedenia na interpréta
- bar s obsluhou
- vstup do VIP zóny od 18 rokov!
- obmedzená kapacita



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture TOMÁŠ KLUS - RECYKLUS TOUR 2017

Zmeny a upozornenia

ZMENENÉ - TOMÁŠ KLUS - RECYKLUS TOUR 2017 - 21.6.2017 o 19:00 hod.

Predstavenie TOMÁŠ KLUS - RECYKLUS TOUR 2017, ktoré sa malo konať dňa 21.6.2017 o 19:00 hod. v MINISTRY of FUN, Banská Bystrica, je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 26.11.2017 o 19:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 1.11.2017!

Vstupenky uhradené Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 1.11.2017 doručiť v pracovných dňoch v čase od 9:00 do 17:00 hod. na pobočke Ticketportal Zimný štadión Ondreja Nepelu, Odbojárov 9, Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 1.11.2017 nasledujúcim spôsobom:
pri platbe formou CARDPAY (platba kartou) - mailovou formou/mailom na adrese reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. V prípade že boli vstupenky doručené poštou je nutné ich zaslanie na adresu Ticketportal SK s.r.o., P.O.Box 65, 810 05 Bratislava. Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola hradená,
pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay , ePlatby VÚB, ...) - mailovou formou/mailom na adrese reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. V prípade že boli vstupenky doručené poštou je nutné ich zaslanie na adresu Ticketportal SK s.r.o., P.O.Box 65, 810 05 Bratislava. Tak isto prosíme aj o doloženie detailu transakcie, v ktorom je zreteľne uvedená suma, dátum, číslo účtu platcu a prijímateľa finančných prostriedkov. Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola hradená.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Za pochopenie ďakujeme.


Top