Ennio Morricone prekladá termín svojho koncertu v Bratislave!

3.4.2014 17:23

Ennio Morricone  legendárny skladateľ filmovej hudby z dôvodu  zranenia  prekladá termín svojho koncertu v Bratislave!


Ennio Morricone, oskarový tvorca filmovej hudby sa ospravedlňuje všetkým svojim fanúšikom, z dôvodu nečakaného zranenia je nútený presunúť avizovaný  termín  svojho koncertu v Bratislave.  Koncert sa mal uskutočniť dňa 05.Apríla 2014 o 20.hodine   na Zimnom štadióne O.Nepelu v Slovnaft Aréne v Bratislave.   

Usporiadateľská agentúra JVS Group intenzívne pracuje na potvrdení náhradného termínu   koncertu, nakoľko sa v rámci celého turné  presúva viacero koncertov.
 
Všetky zakúpené vstupenky zostávajú platné na koncert Ennio Morricone, ktorého termín bude zmenený a avizovaný v najbližších dňoch.
 
V prípade akýchkoľvek nejasností je možné kontaktovať usporiadateľskú agentúru JVS Group mailom: vstupenky@jvsgroup.cz alebo pobočky siete Ticketportal , či webové stránky www.ticketportal.sk

Usporiadateľská agentúra JVS Group ako aj samotný Maestro Ennio Morricone sa hlboko ospravedňujú všetkým fanúšikom, ktorí sa tešili na sobotňajší koncert a ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť pri oznámení nového termínu koncertu v najbližších dňoch. 

Top