Rockový festival ROCK STAGE

Rockový festival ROCK STAGE


Na slovenský festivalový trh vstúpi v lete nový rockový hudobný festival ROCK STAGE. Uskutoční sa v dňoch 4. a 5. júla 2014 na Mestskom štadióne v  Bytči.

Festival bude priamo nadväzovať na tradíciu hudobného festivalu RockstoneFest, ktorý sa v tomto meste odohrával v rokoch 2007 – 2012. Ako hovorí už samotný názov, ROCK STAGE bude zameraný na rôzne štýly rockovej a metalovej hudby. Svedčia o tom i doteraz zverejnení interpreti, stálice českej rockovej a metalovej scény, kapely, ktorých názvy nesmú chýbať v slovníku žiadneho správneho rockera -  Alkehol, Dymytry, Doga, Debustrol a TÖRR. Zo slovenských kapiel sa predstaví jeden z najlepších revivalov Metallicy na území Česka a Slovenska, bratislavský Intrepid, z Martina príde svoj reggae – punk predviesť kapela How?No!Cuc. Domácu bytčiansku scénu budú zastupovať rock – metalový N – Grave, či punk – rocková formácia Bokom Okolky, ktorá na festivale odprezentuje svoj debutový album nazvaný „Prelomový album“.   ROCK STAGE ponúkne aj dve oravské zoskupenia, punkový The LampionS a metalový Caliber X.

Keďže festival bude trvať dva dni, pre jeho návštevníkov bude pripravené stanové mestečko, tombola, rôznorodá ponuka občerstvenia a prestávky medzi jednotlivými vystúpeniami vyplnia autogramiády zúčastnených kapiel. To ale zďaleka nie je všetko, ďalších potvrdených interpretov a dôležité informácie o festivale budú organizátori postupne predstavovať na facebookovom profile festivalu ROCK STAGE a na oficiálnej internetovej stránke festivalu www.rockstage.sk, ktorá sa momentálne pripravuje.

ROCK STAGE mediálne podporujú Digi Sport TV, Cinemax, VL Media, FAJN ROCK TV, Rádio Rebeca, severka.tv, rockový časopis Spark a internetové portály podujatie.sk, livemusic.sk, musi-zone.sk a valhalla.sk.

FB ROCK STAGE

Vstupenky si záujemcovia môžu obstarať v predajnej sieti Ticketportal alebo na www.ticketportal.sk.

Top