TINA ACOUSTIC 10TH + PRAGUE BURLESQUE NIGHT

TINA ACOUSTIC 10TH

Dátum/Date: 09.12.2014 o 20.00 h.
Miesto konania/Place of event: Nu Spirit Club, Pasáž Luxor - Štúrova 3, Bratislava
Popis/Description:

BEST OF TINA TOUR 2014
V roku 2014 je to presne 10 rokov od vydania prvého sóloveho albumu "TINA". Za túto dobu zaznelo množstvo hitov, či už sólovych alebo v spolupráci s dalšími česko-slovenskými umelcami. Prebehlo niekoľko stoviek vystúpení či už v Európe, ale tiež v Ázii,či Afrike. No ešte nikdy ste nemali šancu vidieť čisto akustické turné aké sme pre Vás pripravili k oslave tohoto jubilea. Bude to výnimočné a iné, celé turné podporia špeciálni hostia,ktorí sa dali dohromady len kvôli tomuto turné a to konkrétne vokalistky zo skupiny Forsomeone, Jozef Engerer a beatboxer Esso. To ale stále nie je všetko, okrem toho že zaznie prierez všetkými hitmi,tak sa môžete tešiť na songy od Kontrafaktu,Separa a dalších v akustickom prevedení!
Tento koncert bude obohatený o ďalší hudobný nástroj, konkrétne kontrabas!!!
Ako support tentokrát vystúpi Supa z Mojej Reči spolu s Jozefom Engererom.
LIVE:
TINA (+ Jozef Engerer, Forsomeone & Esso)
SUPA (Moja Reč)
LAYLA
AFTERPARTY:
DJ MIKO & DJ METYS (Gramo Rokkaz)

ZAČIATOK KONCERTU JE O 21:00 !!!
AFTERPARTY PO KONCERTE FREE ENTRY !!!
Vstupné/Entry: 10,00 EUR / státie
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy

Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma
VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Tina Acoustic 10th

PRAGUE BURLESQUE NIGHT

Dátum/Date: 11.12.2014 o 20.00 h.
Miesto konania/Place of event: Nu Spirit Club, Pasáž Luxor - Štúrova 3, Bratislava
Popis/Description:
Pražskú burlesku v roku 2007 založil David N. Jahn. Prvá show svojho druhu si v Čechách dlho hľadala stálu scénu aj publikum. Dnes sú však veci inak a Prague Burlesque je vyhľadávaným súborom, za ktorým sa vydávajú fanúšikovia burlesky z celého sveta.
Hviezdy večera: Angelina Angelic - oslňujúca diva a speváčka, sexy miláčik obecenstva Miss Cool Cat, tajomná a mlčanlivá Lady Mousellyca a zvodný spevák šlágrov Sonny Vargas, vás spoločne prevedú večerom plným hudby, burlesky a komédie. Ich nezabudnuteľný vizuálny štýl sa vám zaručene zaryje do pamäti.
"Vďaka voľne prístupnému pornu na internete dnes už žiadne tabu neexistujú, a tak sa ľudia prirodzene navracajú k fantázii", tvrdí principál Sonny Vargas. " Myslím, že hlavným podnetom k návratu burlesky bola ľudská potreba zmeniť prístup k erotike. Vniesť do nej humor, nadhľad ... " Marek Gregor REFLEX
"Burleska je všetko, len nie vulgarita" hovorí mi tunajší "Master of Ceremony", ktorý svojimi komentármi a štýlovými songy prekladá krátke parodické vystúpenia umelkýň, vystupujúcich pod menami Miss Cool Cat, Lady Mousellyca a Angelina Angelic." Náznak je viac ako odhalenie, aj keď priviesť k tomu publikum v dobe, keď boli všetky medze už mnohokrát prekročené, nie je jednoduché" Lucie Jandová PRÁVO
Viac info/News:
www.nuspirit.sk

Vstupné/Entry: 8,00 EUR
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy

Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma
VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Prague Burlesque Night

Top