Jubilejný 15. ročník TRUCK ARÉNY – výber toho najlepšieho!

Jubilejný 15. ročník TRUCK ARÉNY – výber toho najlepšieho!

Piešťany budú hostiť po jubilejný 15. krát TRUCK ARÉNU - víkend na krídlach zábavy: 12.-13. júna 2015. TRUCK ARÉNA je okrem množstva nablýskaných ťahačov a súťaží známa kvalitným hudobným programom. Tento rok sa môžete tešiť na výber toho najlepšieho z 15. ročnej histórie: DESMOD, GLADIATOR, HEX, DARA ROLINS, IVAN MLÁDEK, SLNIEČKO, SENZUS...

Po siedmych rokoch nebude chýbať ani fantastická laserová show. Určite veľkým lákadlom pre návštevníkov TRUCK ARÉNY, zrazu truckov bude súťažné sobotné zápolenie v rôznych súťažiach a veľkým množstvom sprievodných atrakcii. Tešiť sa môžete na miss mokré tričko, bubnovú show, miss bodypainting, silných strongmanov, vystúpenie cyklotrialistov, sexi myčku, hostesky, maskotov, maľovanie na tvár, detské mestečko a hlavne nádherné TOP trucky, či už airbrushové, vojenské, pretekárske, či historické... To musíš zažiť!

Vstupenky na tento jubilejný bohatý program si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal v limitovaných cenových sériách. Tteraz je cena na oba dni len 9 eur a na sobotu len 7 eur, prípadne piatok len za 5 eur. Pozor v tejto aktuálnej limitovanej sérii zostáva už len 40 ks vstupeniek a po vypredaní nastúpi opäť o niečo drahšia cenová séria.

Vstupenky na podujatieTruck Aréna v predaji!

Top