Slnečný festival - Senec

Slnečný festival - Senec

Dátum/Date: 31.08 - 01.09.2015
Miesto konania/Place of event: SENEC - MsKS / Amfiteáter / Teatro Tatro

 

Umenie a tvorivosť v každom kúte a pre každého.
Bábkové divadlo, divadlo pre deti, pouličné divadlo, výstavy, tvorivé dielne, hudba, tanec, literatúra

Slnečný festival je miestom stretávania ľudí, myšlienok a tvorivých nápadov. Chce sprostredkovať nové skúsenosti a zážitky zo spoločného zdieľania a objavovania nepoznaných dimenzií mesta a jeho zákutí. Je to prehliadka bábkového divadla, divadla pre deti a pouličného divadla v zákutiach mesta Senec. Festival bol založený ako miesto stretávania sa ľudí, myšlienok, nápadov, tvorivých zámerov, odborníkov i laikov.

Počas dvoch dní sa predstavia slovenské, české aj maďarské divadlá s úžasnými predstaveniami pre deti aj dospelých. Teatro Tatro, Buchty a Loutky, Tyjátr či CirKus-Kus sú zárukou skvelého programu. Okrem platených predstavení si na rôznych miestach Senca môžete zdarma pozrieť vystúpenia hudobných skupín a pouličných divadiel, výstavy ilustrácií, textilnej a študentskej tvorby. Nebude chýbať ani literárna kaviareň, zóna hier, street dance a tvorivé dielne. V prvý deň festivalu bude zdarma v amfiteátri premietaný film Malý pán.

Zľavy pre deti, študentov, dôchodcov, zťp: bez nároku na zľavy.


Vstupenky na toto podujatie si môžete zakúpiť len prostredníctvom internetu vo forme HOMEticket - doma vytlačených vstupeniek.

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Slnečný festival - Senec

Top