ZMENENÉ - VTÁK - Mike BARTLETT - divadelná komédia - 23.3.2020 o 19:00 hod.

10.3.2020 08:18

Predstavenie VTÁK - Mike BARTLETT - divadelná komédia, ktoré sa malo konať dňa 23.3.2020 o 19:00 hod. v Dom kultúry Ružinov, Bratislava, je ZMENENÉ!

Predstavenia sa uskutočnia v nových termínoch, ktoré spolu s informáciami o možnosti vrátenia peňazí zverejníme v najskoršom možnom termíne.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

V súvislosti s výskytom koronavírusu COVID - 19 na Slovensku a vydaným zákazom akýchkoľvek verejných, kultúrnych a športových podujatí (vrátane divadelných predstavení) Ústredným krízovým štábom Slovenskej republiky Divadlo komédie neodohrá žiadne zo svojich predstavení v čase od 10. do 31. marca 2020. Predstavenia odohráme v náhradných termínoch, o ktorých budeme divákov včas informovať prostredníctvom webovej stránky (www.divadlokomedie.sk), facebookovej stránky, ako aj na všetkých predajných portáloch a miestach konania predstavení. Pôvodné vstupenky zostávajú v platnosti alebo po zverejnení náhradných termínov ich budú môcť návštevníci vrátiť v zákonom stanovenej lehote. Za porozumenie vzniknutej situácie ďakujeme. Vedenie Divadla komédie

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Za pochopenie ďakujeme.

Top