INFORMÁCIE K PODUJATIU ANDRÉ RIEU – 18. 11. 2021 (štvrtok) (POKYNY USPORIADATEĽA)

INFORMÁCIE K PODUJATIU ANDRÉ RIEU – 18. 11. 2021 (štvrtok)
Zimný štadión Ondreja Nepelu, Odbojárov 9, 831 04 Bratislava

 
ČASOVÝ PLÁN
18.00 hod. otvorenie brán
20.00 hod. ANDRÉ RIEU 
21.00 hod. 20 min. prestávka
21.20 hod. ANDRÉ RIEU
 
HYGIENICKÉ OPATRENIA
Podujatie sa koná v režime KOMPLETNE ZAOČKOVANÍ. Žiadame všetkých návštevníkov o dodržiavanie hygienických opatrení podľa UVZ. V prípade porušenia niektorého z hygienických opatrení, bude návštevník vyzvaný k opusteniu miesta konania podujatia. Pri vzniku akútneho respiračného ochorenia (napr. horúčka, kašeľ, nádcha, sťažené dýchanie) je návštevník povinný zostať v domácej izolácii. 
 
VSTUPY
Do priestorov štadióna je vstup možný len s platnou vstupenkou a COVID preukazom (dokladom o úplnom očkovaní proti COVID-19). Vstup do sektorov A, B, C29 a Plocha sedenie je cez výsuvné schody z námestia Odbojárov a do Skyboxov z bočnej strany štadióna – Trnavská cesta (pri tréningovej hale). Prístup pre zdravotne hendikepovaných je z námestia Odbojárov a vstup je označený symbolom. Pri vstupe sa musia preukázať okrem vstupenky a COVID preukazom aj preukazom ZŤP. 
 
PARKOVANIE
Parkovacie miesta sa nachádzajú priamo v podzemnej garáži Zimného štadióna Ondreja Nepelu. Odporúčame využiť parkovisko NTC arény, NFŠ, priľahlé uličky alebo taxi služby. 
 
FOTO A VIDEO
Počas predstavenia platí prísny zákaz fotografovania a filmovania profesionálnou technikou. 
 
BEZPEČNOSTNÉ OPATRENIA
Pre návštevníkov platí prísny zákaz vnášania alkoholu, jedla, omamných látok, fliaš a iných sklenených predmetov, zbraní, kamier, fotoaparátov a predmetov ohrozujúcich bezpečnosť ostatných návštevníkov do priestorov Zimného štadiónu Ondreja Nepelu. 
 
ŠATŇA nie je k dispozícii.
 
PRVÁ POMOC sa bude nachádzať v hale na ploche pod sektorom A10. 
 
 
Ďakujeme za porozumenie a prajeme príjemný kultúrny zážitok!

Top