ODKAZ

ODKAZ - koncert amerických raperov v Bratislave
Listky/Tickets

Bratislava zažije po dlhšej dobe opäť kvalitnú ponuku rapového koncertu. V sobotu 31.októbra sa uskutoční hudobné podujatie ODKAZ.
Klub za zrkadlom v Dome kultúry Zrkadlový háj na Rovniankovej ulici v Petržalke a fanúšikovia kvalitnej zábavy budú svedkami koncertov slovenských a amerických interpretov. V slovenskom podaní sa zabavíme na koncerty bratislavských ADK, Decko (aktuálny hit Spokojný so skupinou AMO) a Čistychov.
V americkom podaní sa slovenským fanúšikom predvedú u nás prvým koncertom Maylay Sparks a K Skills a nasledovať ich bude hlavný protagonista večera menom PLANET ASIA. Fanúšikovia si posledne menovaného spájajú aj s jeho ďalšími úspešnými projektami ako King Medallions, Skhoolyard, ale hlavne so skupinou Cali Agents. Planet Asia je autorom siedmych albumov a aj o nich sa dozvieme z najbližších tlačových správ. Planet Asia spolupracoval počas svojej bohatej kariéry napríklad s Talib Kweli, Kurupt, DJ Muggs, Pete Rock alebo aj Linking Park a v roku 2002 bol nominovaný na Grammy Award. Súčasťou sobotného večera bude aj vystúpenie chorvátskeho dja Big Sale.

Top