EUROPE

Dátum/Date, Miesto konania Place of performance:
2.2.2010 o 19:00 hod, Mestská športová hala Prešov
Cena/Price:17EUR/512,-Sk

Švédska rocková kapela, ktorá sa preslávila v osemdesiatych rokoch hitom „The Final Countdown“ a následne mnohými ďalšími z rovnomenného albumu „The Final Countdown“ (1986), Out Of This World (1988) a Prisoner in Paradise (1991). Skladby ako Carrie, Rock the Night, Cherokee, Dreamer, Prisoner in Paradise alebo I´ll Cry For You sú nezabudnuteľnými rockovýmu kúskami, z nich „Final Countdown“ postupne obsadila No.1 v hitparádach v 26 krajinách sveta. Podobný „osud“ stihol aj singlovku „Carrie“.
Po albume „Prisoners in Paradise“ Europe nečakane ukončili svoju kariéru, avšak po ich veľkolepom návrate v roku 2004 konečne v turné navštívia začiatkom februára 2010 aj Slovensko.
Rockové vypaľovačky striedané nádhernými baladami budú držať poslucháča v napätí po celý koncert. Samozrejme, okrem všetkých hitov dôjde na rádiovo menej známe skladby a aj výborné novinkové piesne z albumu „Last Look At Eden“.
Skupina predala milióny albumov, jej skladby sa zaradili medzi nesmrteľné a samozrejme, vládne im práve „The Final Countdown“ , ktorá určite vyvolá zimomriavky na tele tisícov fanúšikov, ktorí sa na koncerte zúčastnia.

                                                                 Vstupenky na koncert EUROPE

Top