Kevin Costner

Kevin Costner ako ste ho ešte nevideli!

Na začiatku jari vybuchne na Slovensku bomba! Najväčšia a v našich končinách doteraz nevídaná. Prvýkrát budeme mať možnosť zblízka si obzrieť hollywwodsku hviezdu z kategórie tých najjasnejších. Dvadsiatehopiateho marca totiž príde na Slovensko držiteľ dvoch Oscarov a hrdina mnohých filmových trhákov - Kevin Costner!

Návšteva Kevina Costnera bude určite mimoriadnou udalosťou. Už len preto, že sem nepríde nakrúcať, ani prezentovať nejaký nový film. Hrdina rodinných filmov príde predviesť svoje hudobné umenie! Kevin Costner sa totiž okrem filmovania venuje aj muzike. A venuje sa jej rovnako dobre ako hereckému remeslu. O tom sa budeme môcť presvedčiť na vlastné oči a uši 25. marca v bratislavskom PKO.

Osobný strážca alebo Ten, čo tancuje s vlkmi má svoju vlastnú kapelu s názvom Modern West. Už z názvu je zrejmé, že to nie je žiadny experimentálny rachot, ani žiadne elektronické úlety. Kevin Costner a jeho muzikanti produkujú pohodový country rock. Na pódiu je neprehliadnuteľným frontmanom, jeho show je dynamická, zábavná a miestami dokonca aj dojímavá. Tak, ako nakrúca skvelé rodinné filmy, jeho koncerty sú výborné rodinné show. Každý si príde na svoje. Costnerove vystúpenia sú “ľudovou zábavou” v tom najlepšom zmysle slova.

Koncert Kevina Costnera a jeho kapely Modern West prinesie hneď niekoľko prekvapení. Budú známe už o niekoľko týždňov, možno o niekoľko dní...
Oficiálny web kapely:
http://kevincostnermodernwest.com/

Vystúpenie hollywoodskej hviezdy prvej triedy je načasované na 25. marca o 19:00. Kapacita bratislavského PKO je obmedzená, takže je dobré poponáhľať sa a zabezpečiť si vstupenky v predstihu.
Vstupenky už čoskoro v predaji!

Top