Kevin Costner & Modern West + Bendik/Chodúr/Šmajda

Dátum/Date: 25. marec 2010 / začiatok o 19.00 h, vstup otvorený od 18.00 h /
Miesto/Place of event: PKO, BRATISLAVA
cena 25 € /jednotné vstupné - STÁTIE/, cena sa bude zvyšovať

Superstaristi na jednom pódiu s Kevinom Costnerom! Organizátori marcového unikátneho koncertu filmovej megahviezdy Kevina Costnera pripravili viacero prekvapení. Spolu s Oscarmi ovenčeným spevákom a jeho kapelou sa v bratislavskom PKO predstaví aj výkvet Česko Slovenskej Superstar! Prvýkrát od skončenia televízneho šialenstva sa na pódiu zídu dvaja najlepší speváci z historicky prvej Česko Slovenskej Superstar.
A hneď po boku hviezdy svetového formátu Kevina Costnera. Súčasťou jeho koncertu totiž budú aj vystúpenia Martina Chodúra a Mira Šmajdu. Ich zostavu doplní ďalší finalista speváckej súťaže Jan Bendig. Marcový koncert Kevina Costnera sa tak definitívne stáva perfektnou akciou pre celú rodinu. Superstaristi výborne doplnia pohodový country rock, ktorým si Kevin Costner získava nových a nových fanúšikov po celom svete.
Na svoje si určite prídu tí, ktorí ho poznajú len z filmov, ale aj tí, ktorí nadšene sledovali boje finalistov Česko Slovenskej Superstar. Mladí i starší, dospelí i pubertiaci, rodičia i deti - všetci zažijú v PKO v Bratislave hviezdny večer. Len tak mimochodom - spojením superstaristov a Kevina Costnera sa prekvapenia nekončia....

VSTUPENKY / TICKETS na koncert Kevin Costner & Modern West
Top