HORSE EVOLUTION SHOW

31.10.2010 o 16.00 h - STEEL ARÉNA KOŠICE
7.11.2010 o 17.00 h - Zimný štadión V. Dzurillu BRATISLAVA

Perfektný súlad medzi človekom a koňom... Tento jedinečný a veľkolepý program je akýmsi zobrazením niekoľko storočí evolúcie koní, týchto vznešených priateľov človeka. Je to šou plná tradičnej drezúry, ako aj nové kreatívne a moderné choreografie kombinované s najnovšími technológiami. Táto senzačná prezentácia koní je v podaní najväčších konských hviezd a akrobatov všetkých čias pod réžiou známeho Floriana Richtera.
2 x 50 - minútová šou je skvostný emocionálny program plný úžasných výkonov koní v súlade s človekom. Prebieha vo veľkolepej scenérii arény, kde sa predstaví 36 koní, 20 jazdcov a 10 tanečníkov. Je to šou plná jazdeckých akrobacií od voľného štýlu cez pretekársku drezúru, jazdeckých synchrónov, vodný tanec a slávne maďarské špeciálne riadenie vozov. Ďalej jazdecké akrobacie, lichobežníkové zostavy či netradičné ťahanie snoubordistov. Fantastické choreografie už okúzlili publikum po celom svete.
Celá šou sa odohráva na špeciálne upravenom povrchu – základ tvorí 5cm hrubá prevzdušnená gumová podložka, špeciálne dovezená zo Švédska, na nej je pokrytie špeciálnou pôdou, hrubou 15-20 cm v objeme až 70 ton. Špeciálna pôda pozostáva z bavlny, rôznych textilných materiálov a extrémne jemného piesku.
Podľa odborníkov ide o najlepšiu a najveľkolepejšiu prezentáciu koní všetkých dôb. Atmosféra celej šou je umocnená modernou osvetľovacou a zvukovou šou. O kvalite a výnimočnosti tejto šou svedčí aj niekoľko ocenení. K najprestížnejším patria ocenenia z 32. ročníka Medzinárodného cirkusového festivalu v Monte Carle v roku 2008, kedy porota na čele s princeznou Stephanie udelila Florianovi Richterovi nielen prestížnu prvú cenu Gold Clown (Clown D´Or), ale aj niekoľko špeciálnych cien – Blackpool Tower Circus Award, Spencer Hodge Award a Fuentes Gasca Award.

Vstupenky / Tickets na HORSE EVOLUTION SHOW

Top