JACK CANFIELD - Tajomstvo úspechu

Dátum/Date:

26. jún 2010 od 11.00 h do 19.00 h
Miesto/Place of performance:
INCHEBA EXPO ARENA Bratislava

Viac ako 30 rokov, Jack Canfield študoval a informoval o tom, čim sa úspešní ľudia líšia od ostatných. Jack vie, čo ich motivuje, poháňa, inšpiruje... a prinesie tento kritický pohľad do Vašej firmy spôsobom, ktorým sa Vás okamžite dotkne. Ako medzinárodne uznávaný líder v oblasti stratégie špičkových výkonov, Jack dodáva inovatívne, jedinečné a silné zásady úspechu nadšenému publiku po celom svete.

Canfield je obľúbeným hosťom rozhlasových a televíznych programov s celonárodnou pôsobnosťou. Objavil sa vo viac ako 1000 programoch, vrátane Larry King Live, Good Morning America, Oprah Winfrey Show, 20/20, Eye to Eye, CNN's Talk Back Live, PBS, Montel Williams Show, BBC, HSN, Fox News Channel, QVC, atď… 

Jackové prednášky pomohli státisícom študentov dosiahnuť úžasný úspech v kariére, zväčšiť finančné bohatstvo, dosiahnuť väčšie šťastie a naplnenie v ich životoch. Mnohí z nich zakladajú úspešné podniky, stali sa prezidentmi spoločností, vypracovali sa postupne v milionárov, lámu predajné rekordy a nadväzujú veľmi úspešné vzťahy. Jeho študenti získavajú aj lukratívne kontrakty, stávajú sa športovými hviezdami, hrajú vo filmových a televíznych roliach alebo píšu bestsellery a divadelné hry, ktoré získavajú ceny. Niektorí vychovávajú neobyčajne šťastné a talentované deti, sú menovanými učiteľmi roku v školských odboroch, majú veľký vplyv vo svojich komunitách a dostávajú politické funkcie.

ČO HOVORIA O JACKOVI ĎALŠIE SVETOVO VÝZNAMNÉ OSOBNOSTI :

„Jack Canfield je jedným z najvýznamnejších lektorov a motivátorov v dnešnom svete. Čas strávený s ním a osvojenie si jeho nápadov a postrehov, pozitívnym spôsobom zmení zvyšok Vášho života.“
Brian Tracy, autor motivačnej literatúry

„Canfieldové pravidlá sú jednoduché, ale výsledky, ktoré s nimi dosiahnete, sú mimoriadné!“
Anthony Robbins, autor Awaken the Giant Within a Unlimited Power Pictures

„Jack Canfield je skutočným majstrom. Uvedomuje si, čo to znamená skutočne viesť úspešný život.“
T. Harv Eker, autor knihy Ako myslia milionári

„Pri tvorbe filmu The Secret som študovala učenia od najväčších mužov a žien v histórii. Jack Canfield stojí dnes medzi týmito velikánmi ako jeden z najlepších učiteľov na našej planéte.
Jeho zrozumitelnosť a schopnosť osloviť všetkých ľudí svojimi slovami sa odráža v mnohých životoch, ktorých sa počas rokov dotkol a inšpiroval.“
Rhonda Byrne, výkonná producentka filmu ,, The Secret “

www.tajomstvo-uspechu.sk

Cena/Price:

VIP vstupenka za 250 Eur
- ZDARMA DVD seminár Jack CANFIELD v slovenskom jazyku, Kniha s podpisom, certifikát, základné občerstvenie


Premium vstupenka od 200 do 225 Eur – Až 65 % finančný bonus na kúpu DVD seminára Jack CANFIELD v slovenskom jazyku, Kniha s podpisom, certifikát, základné občerstvenie.

Basic vstupenka od 130, 150, 155, 175, 180 Eur – Až 45 % finančný bonus na kúpu DVD seminára Jack CANFIELD v slovenskom jazyku, certifikát, základné občerstvenie.

Vstupenky / Tickets na prednášku JACKa CANFIELDa - Tajomstvo úspechu

Top