ORANGE JOJ MUSIC SUMMER

ORANGE JOJ MUSIC SUMMER  - najväčší letný festival

“To najlepšie z hudby a televízie JOJ“ je slogan, ktorým agentúra HIT Production, televízia JOJ a generálny partner Orange Slovensko pozývajú všetkých priaznivcov dobrej hudby a skvelej zábavy na sériu letných hudobných festivalov. Štyri podujatia festivalovej série sa uskutočnia počas prázdnin v obľúbených rekreačných oblastiach na Domaši, Ružinej, Duchonke a Orave. Tradičné festivaly, tradičné termíny a tradičné lokality, to všetko pod názvom ORANGE JOJ MUSIC SUMMER prinieslo spojenie televízie s festivalmi, ktorých generálnym partnerom je už takisto tradične spoločnosť Orange Slovensko.

Letné hudobné festivaly na Domaši, Ružinej, Duchonke a Orave patria už niekoľko rokov medzi najobľúbenejšie letné hudobné podujatia. V minulom roku zaznamenali kumulovanú návštevnosť takmer 80.000 ľudí. Vďaka programovým novinkám, ako aj s ohľadom na pripravovanú jedinečnú mediálnu a komunikačnú kampaň, očakávajú organizátori v tomto ročníku rekordnú návštevnosť, ktorá festivalovej sérii potvrdí pozíciu trhového lídra.

Osvedčená festivalová dramaturgia už tradične spája to najlepšie zo slovenskej a českej populárnej hudby na čele so skupinami Desmod, No Name, IMT Smile, Horkýže Slíže, Gladiator, Hex, Polemic, Hudba z Marsu či Puding pani Elvisovej. Chýbať nebude ani úradujúci zlatá slávica Zuzana Smatanová, žijúce legendy Richard Müller či Peter Nagy so skupinou Indigo, alebo minuloročný festivalový objav skupina Helenine oči. Úvod každého festivalového dňa bude patriť talentovaným skupinám z domáceho regiónu, ktoré takto dostanú šancu a príležitosť na prezentáciu pred početným publikom. Zlatým klincom programu spoza rieky Moravy bude na Domaši, Ružinej, Duchonke a Orave česká skupina Chinaski. O tanečné finále prvého dňa sa postará špičkový dídžej Milan Lieskovský z FUN Rádia. Celkovo sa na každom festivale predstaví 50 interpetov a 200 účinkujúcich.

Termíny letných festivalov:
Orange JOJ Music Summer Domaša 9.-10.7.2010
Orange JOJ Music Summer Ružiná 23.-24.7.2010
Orange JOJ Music Summer Duchonka  6.-7.8.2010
Orange JOJ Music Summer Orava 20.-21.8.2010

Bližšie informácie o programe, účinkujúcich ako aj sprievodných podujatiach hudobných festivalov Orange JOJ Music Summer budú zverejnené po tlačovej konferencii v stredu 12.5.2010.

Prvých tisíc vstupeniek na všetky štyri festivaly Orange JOJ Music Summer budú v predpredaji od stredy 12.5.2010 za 9,90 EUR. Cena sa bude neskôr zvyšovať.

Top