Grape Festival

Milí priatelia,

Musíme vám oznámiť jednu dôležitú zmenu, ktorá sa týka miesta konania Grape festivalu. Žiaľ napriek našej snahe urobiť festival v krásnom a kultúrnom mestečku Pezinok, sa nám to vďaka novým okolnostiam nepodarí, s nadsázkou môžeme použiť výraz, že zasiahla „vyššia moc“. Nechceme teraz ďalej rozoberať prečo a ako, v tomto momente je to už nepodstatné, v prvom rade vám chceme naďalej priniesť nový a kvalitný letný festival, z ktorého budete mať všetci radosť.
Vzhľadom ku krátkosti času sme sa museli s výberom nového miesta poponáhľať a sme veľmi radi, že mesto Piešťany ihneď veľmi pozitívne zareagovalo a umožnilo nám urobiť festival na miestnom letisku. Tento priestor je z hľadiska dostupnosti, infraštruktúry a služieb vyhovujúci, navyše vieme areál ideálne prispôsobiť návštevnosti, čo môže zase znamenať oproti starému priestoru výhodu. Ako sa hovorí, všetko zlé je na niečo dobré, my veríme, že pre vás pripravíme ešte príjemnejšie a útulnejšie prostredie a že všetci sa budeme spolu tešiť z príjemne prežitého víkendu. Pokiaľ budú niektorí chcieť, vzhľadom k okolnostiam vrátiť už zakúpené vstupenky, bude to samozrejme možné v mieste nákupu, dúfame ale, že náš program a doposiaľ navodená atmosféra vás presvedčí o tom, že to v auguste treba skrátka zažiť, či už je to v Pezinku, alebo Piešťanoch.     

Pôvodné vstupenky zostávajú aj naďalej v platnosti. Klientom, ktorým nebude vyhovovať zmena miesta konania môžu vrátiť vstupenky na tom predajnom mieste, kde boli zakúpené. Klienti, ktorí si vstupenku zakúpili prostredníctvom internetu, môžu vstupenku vrátiť LEN na centrále Ticketportal na Radlinského ulici č. 6 v Bratislave alebo poslať žiadosť o vrátenie penazí spolu so vstupenkami poštou na adresu Ticketportal, Radlinského 6 (po 1.8.2012 z dôvodu presťahovania na Radlinského 27), 811 07 Bratislava.

Vstupenky/Tickets na Grape Festival.

Top