NOVA ROCK 2010

Spevák kapely RAMMSTEIN sa chce na vystúpení podpáliť!

NICKELSDORF – Najväčšie hviezdy hudobného neba, priame prenosy z futbalových zápasov majstrovstiev sveta, kúpanie v prírodnom jazere ale aj požičovňa bicyklov či dychovka na úvod. O najväčšie prekvapenie blížiaceho sa festivalu (11. - 13. jún 2010) sa zatiaľ postaral frontman nemeckej kapely Rammstein Till Lindemann, ktorý sa chce počas vystúpenia podpáliť...
Slávna nemecká rocková kapela sa na koncertné pódiá vracia po niekoľkoročnej prestávke a chce zaujať tým, čím sa najviac preslávila - škandálmi a pekelnou šou na koncertoch. Že to myslia vážne dokazuje aj zámer speváka, ktorý sa počas koncertu na festivale Nova Rock už tento piatok 11. júna chce podpáliť. Organizátori preto museli sprísniť bezpečnostné opatrenia v celom areáli aj v priestore hlavného pódia. Rammstein vystúpia v piatok o 23:45 na hlavnom Blue Stage.
Tradičný festival NOVA ROCK prinesie tento rok na lúky k rakúskemu Nickelsdorfu okrem najjagavejších hudobných hviezd (Rammstein, Green Day, Slash, Stone Temple, Pilots, The Prodigy, SUM 41, Ska-P a ďalší) aj desiatky atrakcií a služby na európskej úrovni. To všetko už počas 3 dní nasledujúceho víkendu len 41 kilometrov od Bratislavy.
Veľkou pomocou pre Slovákov cestujúcich na Nova Rock bude aj exkluzívna autobusová doprava z Bratislavy priamo k bránam podujatia. Organizátori v spolupráci so Slovak Lines prinášajú možnosť kúpiť si cestovné lístky na autobus z Bratislavy a späť. Návštevníci tak získajú odvoz z Bratislavy priamo na festival v rakúskom Nickelsdorfe a po skončení programu nazad! Lístok stojí sympatických 8 €, predáva sa v sieti Ticketportal ako aj na internetovej stránke Slovak Lines.
Po minuloročných vyše dvoch tisíckach slovenských fanúšikov je Nova Rock jednoznačne najobľúbenejším zahraničným festivalom u nás. Počas 11. až 13. júna 2010 sa tu predstaví absolútna rocková špička a v pomere s výškou vstupného festival vyhráva aj nad domácimi súpermi. Rammstein, Green Day, Slayer, Slash, Ska-P, The Hives, The Prodigy, Beatsteaks, Deichkind, Sportfreunde Stiller unplugged, Deftones, Stone Temple Pilots, Kate Nash, Gossip, Bullet for my Valentine, The Hives či Subway to Sally - to je len malá ukážka z ponúkaného programu. Presný line-up organizátori zverejnili na svojej internetovej stránke
www.novarock.at, kde návštevníci nájdu aj mapu areálu či ďalšie praktické informácie.

Oficiálny web: http://www.novarock.at
Presný program: http://www.novarock.at/line_up

Doprava
:https://www.ticketportal.sk/podujatie_search.asp?id=14810

Top