FERRY CORSTEN

Oficiálne vyjadrenie k zmene miesta konania podujatia s FERRYM CORSTENOM v Košiciach.

Ako prvé sa vám chceme ospravedlniť za oneskorené informácie, týkajúce sa zmeny miesta konania akcie FERRY CORSTEN v Košiciach. Prosím, verte nám, že toto rozhodnutie sa nerobilo ľahko. Akcia bola naplánovaná v hale CASSOSPORT, kde sme ju chceli zorganizovať za každú cenu, no v priebehu posledných troch týždňov nám robili vrásky niektoré nepríjemné faktory ako extrémna povodeň vo väčšine oblastí východného Slovenska. Dopyt po predpredaji lístkov na košickú edíciu nám rapídne klesol a premýšľali sme, či je vôbec dobrý nápad zorganizovať niečo takéto, keď sa zábava presúva na posledné miesto v danej situácii.
Posledné dni sa však táto situácia zlepšila, čo nás aj osobne veľmi teší a preto sme sa rozhodli dať vám tú možnosť, zažiť famózneho FERRYHO CORSTENA a jeho top hostí aj na východe Slovenska! Avšak kvôli predošle uvedenej situácii a s tým spojený slabší predpredaj lístkov nám neumožnili ponechať akciu v hale CASSOSPORT. Behom týždňa sme museli nájsť vhodný priestor na akciu, ktorý by vyhovoval kapacite ľudí, VIP možnosťami, šatňami, barmi a pod. Nikdy to nie je len o veľkosti haly a pod.  Výber nebol vôbec ľahký, no po obhliadke priestoru v JUMBO Centre (www.jumbocentrum.sk) sa táto možnosť javí ako najlepšie riešenie pre toto podujatie. Nachádza sa tam dosť potrebného priestoru pre prioritné veci na organizáciu. Hala sa možno zdá trošku staršia, no budete príjemne prekvapení, ako ju pre vás prichystáme. Zmodernizujeme a prispôsobíme ju tak, aby vám zaručene splnila očakávania. Celé podujatie sa bude niesť v duchu klubovej party, čiže zažijete vynikajúcu klubovú atmosféru, vďaka čomu sa budeme môcť dostať ešte bližšie k samotným aktérom podujatia s FERRYM CORSTENOM! Určite neoľutujete a kto vie, možno sa vám takáto forma akcie zapáči ešte viac.
Chceme vás ešte informovať o pár novinkách týkajúcich sa akcie s FERRYM CORSTENOM, ktoré vám veríme zdvihnú náladu.
Všetci účinkujúci umelci podujatia STAR BRIDGE budú mať oblečené slovenské dresy našich futbalistov, v ktorých odohrajú svoje predstavenie, následne ich všetci podpíšu a budú venované do dražby, kde všetky získané peniaze pôjdu na pomoc deťom v onkologickom ústave. Projekt podporí egyptská formácia ALY & FILA, holandský top producent SIED VAN RIEL, slovenský DJský tím v podaní ROBERT BURIAN, MILAN LIESKOVSKY, DJ EKG a REORDER, a samozrejme, aj samotný mág FERRY CORSTEN! A ešte jedna maličkosť, už čoskoro vám prezradíme jednu vec, ktorú si zaručene zapíšete do kalendára!

Pár slov na záver. Prijmite prosím ešte raz naše ospravedlnenie za zmenu miesta konania akcie v Košiciach. Osobne nás tiež veľmi mrzí to, že sa nám takto skomplikoval náš experiment STAR BRIDGE. Hlavná myšlienka bola skúsiť premostiť naše dve najväčšie mestá unikátnymi show(s), ktoré by sa mohli stať akousi novou formou zábavy nielen v Bratislave, ale doniesť takéto podujatia aj na východ Slovenska. Nemôžme za to, niektoré veci sa jednoducho zmenili nie našou vinou, no robíme čo je v našich silách, aby sme aj vás na východe Slovenska roztancovali a priniesli vám nezabudnuteľnú noc s FERRYM CORSTENOM.

Podujatie STAR BRIDGE s FERRYM CORSTENOM, ALY & FILA, SIED VAN RIELOM a slovenskými zástupcami sa uskutoční dňa 18. júna 2010 v JUMBO Centre a 19. júna 2010 v  bratislavskej INCHEBE, hale D2.  

Ďalej z hľadiska komplikácii dopravných a komplikácii zdravotného stavu jedného z účinkujúcich sme museli slovenské obsadenie zredukovať. V Košiciach sa predstaví ReOrder a DJ EKG a v Bratislave Róbert Burian a Milan Lieskovský.

Top