MISS DOMAŠA

Dátum: 13.-14. august 2010
Miesto: Domaša, Nová Kelča
Cena: 5 EUR predpredaj, 7 EUR na mieste
Vstupenky na podujatie MISS DOMAŠA

Účinkujú: 
IMT Smile, Chikilikitua, Helenine oči, Pocorndrama, Metropolis, LeRa, Peter Bič projekt, Mloci,
Moderujú:
Michal Hudák, Štefan Skrúcaný, Marián Čekovský

Domašu čakajú dva dni plné hudby, tanca a krásnych žien

Už o dva týždne ožije stredisko Nová Kelča na Domaši počas druhého augustového víkendu 13. a 14. augusta dobrou hudbou a nielen to. Zatancujeme si populárnu Zumbu a hlavne spoznáme jubilejnú, v poradí pätnástu víťazku súťaže krásy Bukóza Holding Miss Domaša 2010.

Začíname Zumbou

Voľbe tohtoročnej kráľovnej krásy na Domaši bude v piatok  13.augusta predchádzať koncert obľúbenej skupiny IMT Smile, predstaví sa aj ich sólový gitarista Peter Bič so svojim bočným projektom a Dáškou Kostovčík, nitrianska skupina Metropolis, nováčik na československej scéne Popcorn Drama a  slovenská rocková lady LeRa. Brány areálu sa otvoria o šestnástej hodine hudobnou produkciou. O hodinku neskôr si všetci návštevníci zatancujú populárny tanec Zumba. Do svitania sa potom bude žúrovať so skvelým dídžejom.

Sobota v znamení krásnych žien

Tradičná súťaž krásy na Domaši predstaví tento rok ďalších dvanásť finalistiek, ktoré budú svojimi ženskými zbraňami bojovať o titul pätnástej Miss Domaša. Dievčatá sa predvedú po úvodnom predstavení v módnom oblečení pre mladé ženy a nebude chýbať ani obľúbená promenáda v plavkách. V jednotlivých pauzách medzi súťažnými disciplínami sa vystriedajú obľúbení moderátori Štefan Skrúcaný, Marián Čekovský a Michal Hudák, ktorí budú hľadať pre svoju kapelu speváka aj priamo v publiku. O skvelú východniarsku zábavu sa svojim vystúpením postarajú ešte v úvode večera Mloci a po slávnostnom ohňostroji zabavia publikum svojimi hitmi Chiki Liki Tu-A i Heľenine oči. Nedeľné svitanie privítame opäť skvelým dídžejom.

Casting a ceny

Výber finalistiek prebehne už v pondelok 2. a utorok 3. augusta v prešovskom City Clube na Sídlisku III v čase od 14.00 do 19.00, pričom finalistka, ktorá najviac zaujme porotu získa okrem titulu Bukóza Holding Miss Domaša 2010 tiež zájazd od spoločnosti Koala Tours, oblečenie od spoločnosti Esoline, značkovú kozmetiku a ďalšie hodnotné ceny.

Top