Román pre mužov

Lístky na svetovú premiéru filmu Románu pre mužov v Tatrách vypredané – pribudla ďalšia premiéra!

Prvýkrát vo Vysokých Tatrách sa uskutoční open-air svetová premiéra filmovej adaptácie úspešnej knihy spisovateľa  Michala Viewegha Román pre mužov.  Na slávnostné uvedenie nového filmu do slovenských kín 11. septembra 2010 v Areáli Snov na Štrbskom plese sa dali dokonca kúpiť vstupenky, ale necelý mesiac pred premiérou je filmová premiéra pod šírym nebom vypredaná! „ Kapacita špeciálneho a jedinečného kina pod šírym nebom hneď vedľa skokanských mostíkov na Štrbskom Plese je technicky ohraničená. Pre obrovský záujem o premiéru zo strany publika sme sa rozhodli pridať II. premiéru filmu hneď nasledujúci deň v nedeľu 12.septembra.Tí čo nedostali vstupenku na sobotu a kúpia si lístok na nedeľu, o nič neprídu. Celá herecká a tvorivá delegácia filmu sa im ako v sobotu rovnako predstaví i v nedeľu. Prvých sto vstupeniek bude za 2€ . Záujem pramení zrejme aj z faktu, že prví diváci ktorí vobec film uvidia budú práve tí na Štrbskom Plese. Až po slovenskej premiére sa film dostane do Čiech“. uviedla Denisa Biermannová z distribučnej spoločnosti Garfield Film .

Román pre mužov napísal najpredávanejší súčasný český autor Michal Viewegh po fenomenálnom úspechu adaptácie Románu pro ženy na plátnach kín - najnavštevovanejší film roka 2005.
V hlavných úlohách  trpkej komédie  Román pre mužov sa predstavia Miroslav Donutil, Táňa Pauhofová, Vanda Hybnerová a Miroslav Vladyka v úlohe troch súrodencov, ktorí prechádzajú zvláštnou, až fatálnou skúškou. „Pre mňa je to príbeh o charaktere, bohatstve, o moci, o láske, príbeh o chorobe, o rodine. Do tej témy sa dá dosadiť veľa, ale podľa mňa je  podstatné, že na pozadí štyroch hlavných postáv, je vidieť naša dnešná spoločnost,“  hovorí Miroslav Donutil, ktorý ako jediný z hercov  účinkoval už v slávnom Románe pre ženy a v novom filme dostal ďalšiu zo svojich životných príležitostí. 
Miroslav Donutil ale najmä Táňa Pauhofová  určite vo filme  prekvapí svojich početných priaznivcov v úplne netradičnej, doteraz nepoznanej hereckej polohe.
Vstupenky na druhú open-air premiéru vo Vysokých Tatrách priamo v Areáli snov na nedeľu 12.septembra o 20:00hod sú v predpredaji v sieti Ticketportal už dnes!
Do kín na Slovensku sa film dostane  23. septembra.

GARFIELD FILM

VSTUPENKY/TICKETS na svetovú premiéru filmu Románu pre mužov.

Top