THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW

BIG PINK FLOYD – GREATEST HITS
The Australian Pink Floyd Show je najznámejšia „tribute“ kapela na svete – vďaka týmto hudobníkom žijú legendárny PINK FLOYD ďalej.
Vznik kapely sa datuje na rok 1988, pochádzajú z austrálskeho mesta Adelaide. Kapele sa podarilo ako jedinej obnoviť vzhľad, atmosféru a zvuk koncertov Pink Floyd, to všetko umocnené a dosiahnuté použitím laserov, obrovských obrazoviek s inteligentnými svetlami či rekvizít. TAPFS sú známi po celom svete - najmä ako jediná tribute kapela, ktorej sa podarilo z lokálnej skupiny vypracovať na svetoznámu kapelu. The Australian Pink Floyd Show sú veľmi talentovaní muzikanti, úzkostlivo dbajúci na sebe menší detail v hudobnom vyjadrení svojich vzorov, a tak prinášajú skutočne vernú show, ktorá nenechá žiadneho fanúšika Pink Floyd chladným. Celá kapela a každá ich show je nadšene podporovaná samotným Davidom Gilmourom.
Za posledných päť rokov, kedy kapela koncertuje so stále novými a dokonalejšími show po celom svete, sa zástupy ich obdivovateľov poriadne rozrástli. Každý ich fanúšik vie, že ich koncerty sľubujú neskutočný hudobný i vizuálny zážitok. V roku 2010 zožali zatiaľ najväčší úspech so show BIG PINK – GREATEST HITS, kedy nielen fanúšikovia označili túto show ako najdokonalejšiu a najveľkolepejšiu. Túto ich najúspešnejšiu show vám prináša agentúra 212 začiatkom februára 2011.

“Comfortably Numb”, “Hey You”, “Wish You Were Here”, “Another Brick In The Wall”, “Dogs”, “Money”, “Run Like Hell”, “Time”, “Great Gig in the Sky” ...to je len zlomok z viac ako 20 klasických hitov Pink Floyd, ktoré na koncertoch zaznejú.

„Hrajú Floydov lepšie ako samotní Floidi“ Daily Mail, London
„Najlepšia Tribute Show na svete“ The Times, Los Angeles

2. februára 2011
INCHEBA EXPO ARÉNA – BRATISLAVA
3. februára 2011
STEEL ARÉNA – KOŠICE

Vstupenky / Tickets na THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW

Top