KING IVAN in FUNKY LATE NIGHT PARTY FONKY ZÁBAVA

KING IVAN in FUNKY LATE NIGHT PARTY FONKY ZÁBAVA


Prvý spoločný koncert Ivana Vereša a bývalých členov formácie Made2Mate sa po 13-tich rokoch uskutoční 17. júna 2011 od 20.00 - 04.00h v priestoroch klubu MMC ( budova YMCA ) pod názvom "KING IVAN in FUNKY LATE NIGHT PARTY - FONKY ZÁBAVA". Pred koncertom, ktorý sa začne cca o 22.00 a rovnako aj po koncerte až do brieždenia bude robiť Fonky zábavu živel DJ KOKI.
Premiérový hodinový koncert je postavený z úplne nových skladieb, s výnimou remixu Fonky nálada z r. '97, ktorý je premenovaný na Fonky zábavu. Nový repertoár je nabitý skvelými groovmi, z ktorých je nepopierateľne cítiť vône aj odor Veľkého Jablka, jeho pozitívnu energiu a hudobnú slobodu. King Ivan & Band ponúka priaznivcom funky muziky perfektné uvoľnenie a relax, výbornú atmosféru a hudobnú show, ktorá bude aj vďaka citlivému uchu pána Umelca nezabudnuteľným vizuálno - zvukovoým zážitkom. Pre návštevníkov podujatia bude o polnoci pripravené PREKVAPENIE!
Ceny: predpredaj 6,99 €, na mieste 9,99 €, VIP (20 ks) 19,99 €. Vstupenky VIP zahŕňajú priestor na balkóne klubu s dobrým výhľadom na pódium, s možnosťou sedenia pri stoloch, nalievanie nápojov obsluhou do skla (nie do plastových pohárov), vlastné sociálne zariadenie, fajčiarsky priestor, stretnutie a foto session pred koncertom s celou kapelou priamo vo VIP priestore pre návštevníkov koncertu so zakúpenými VIP vstupenkami.
Predpredaj vstupeniek v sieti Ticket portal na
www.ticketportal.sk alebo www.majestic.sk od 23.05.2011.

Zloženie kapely :
Ivan Vereš - ex Made2Mate (vocal, sax, flute)
Katka Korček - ex Made2Mate (vocal)
Ľubor Priehradník - Umelec - ex Made2Mate  (trumpet, keyboard)
Marcel Benko - ex Made2Mate (percussions)
Matej Klimo (keyboard, sax, rap)
Hostia:
Ľudo Srnec  (drums)
Maroš Schmidt (bass, guitar)

Špeciálny hosť:
VEC (rap)
DJ KOKI
 


https://www.ticketportal.sk/podujatie_search.asp?ID=15925

 

Top