ORPHANED LAND

ORPHANED LAND (izr)
 Arkány (fra)
 MYRATH (ton)
 ARTWEG (fra)

 5.12.2011, Bratislava - Randal

 Ďalšia ukážka v súčasnosti toľko populárneho melodického metalu s orientálnymi prvkami sa fanúšikom naskytá 5.12. v Bratislave, kde sa v klube Randal predstaví na slovenskom dobre známi Izraelčania ORPHANED LAND, ktorým budú předskakovat ďalšie tri zahraničné kapely, konkrétne arkány, MYRATH a ARTWEG. Vstupenky na tento koncert sú k dostaniu v sieti Ticketportal.

 Izraelčania ORPHANED LAND sú už svojou podstatou veľmi exotickí, zároveň však obľúbení a na koncertných pódiách nie neznámi hostia. Pred piatimi rokmi pobláznila svet a zamotali poslucháčom hlavu chytľavým albumom "Mabool" s návykovými melódiami, v ktorých sa spája silný vplyv blízkovýchodnej kultúry s tradičnými aj menej tradičnými metalovými prvkami, v rozpätí od melodického death / DOOMe po progres. Znalci navyše oceňovali už predošlú tvorbu Izraelčanov, ktorých prvý vrchol prišiel dokonca už v polovici 90. rokov. Ako je ich zvykom, v posledných rokoch sa opäť na dlhší čas odmlčali, ale ich aktuálna nahrávka "ORwarriOR" čakanie plne vynahrádza. ORPHANED LAND na nej opäť potvrdzujú svoj ​​výnimočný status na danom žánrové poli.
 Jedna vec je istá - ORPHANED LAND privezú, ako je ich dobrým zvykom, roztancované multikultúrnej metalovú šou, kde si na svoje prídu ako pařmenů, tak milovníci hudobných vychytávok a lahôdok.

 Ako support sa predstaví zástupcami podobného hudobného štýlu v podobe tuniské kapely MYRATH a francúzskeho dua arkány a ARTWEG.

 Súvisiace odkazy:
 
www.myspace.com / orphanedmyspace
 
www.myspace.com / arkanband
 
www.myspace.com / myrathband
 
www.obscure.cz
 www.openrock.sk

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie ORPHANED LAND

Top