Truck Aréna 2012 - 1160-koňový závodný ťahač Renault po 1. krát na Slovensku!

1160-koňový závodný ťahač Renault po 1. krát na Slovensku!

PIEŠŤANY (15.-16.6.2012): Dlhoročná spolupráca so značkou Renault prinesie pre návštevníkov podujatia D.I.L.A.N. Truck arény jeden z najúspešnejších ťahačov posledných štyroch rokov! Po prvý krát na Slovensku budete mať možnosť v Autocampe Lodenica v Piešťanoch v termíne 15. až 16. júna 2012 vidieť závodný ťahač s 1160 koňmi, na ktorom jazdí úspešný pilot pretekárskeho tímu Renault Trucks - MKR Technology Adam Lacko!

Už od začiatku spolupráce so značkou Renault sme sa návštevníkom snažili priniesť niečo zaujímavé, keď sa akcie v minulosti zúčastnil aj Frankie Vojtíšek. Nakoľko tento rok sa Trck aréna koná v termíne, kedy niesú preteky Majstrovstiev Európy závodných ťahačov, budú môcť toto "delo" obdivovať návštevníci na Truck aréne!

Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal! Podujatie sa uskutoční už 15. až 16. júna v staro-nových priestoroch, v Atocampe Lodenica Piešťany. Tešiť sa môžete na silné, vytunené a airbrushové trucky. K tomu bohatý hudobný program: dve zlaté slávice Zuzana Smatanová, Tina s Egom, Ivan Mládek, piešťanské Slniečko, k tomu veľa súťaži a Miss Mokré tričko. Zaujímavou novinkou budú exhibície bojovníkov K1 MMA a súťaže najsilnejších mužov Slovenska, strongmanov a veľa veľa ďalšieho k Vám priletí na krídlach zábavy už 15. až 16.6.2012 v campe Lodenica Piešťany!

Technické parametre závodného ťahača, ktorý budete môcť vidieť na Truck aréne:
Motor : RENAULT TRUCKS DXi 13
Obsah : 12,8 litres
Max. Výkon r: 854 Kw / 1160 hp
Točivý moment : 5600 Nm
Max. Rpm 2600 t/mn.
Technické detaily:
Predná os : Renault Trucks
Zadná os : Meritor
Prevodovka : ZF 21
Riadenie : RBL
Brzdový systém : Meritor
Brzdový disk : Brembo
Brzdové doštičky : Jurid
Pneumatiky : Good-Year
Maximálna rýchlosť : 160km/h (according by FIA regulations)

Vstupenky na Truck Arénu v predaji!

Top