ORANGE MUSIC SUMMER V ZNAMENÍ ELÁNMANIE!










ORANGE MUSIC SUMMER V ZNAMENÍ ELÁNMANIE!


LETO V ZNAMENÍ ELÁNMANIE – je slogan a zároveň najväčší ťahák letného festivalu Orange Music Summer. Dvadsaťpäť najväčších hitov slovenskej hudobnej legendy v podaní Vaša Patejdla, Jána Baláža, členov skupiny Starmania a hostí v exkluzívnej festivalovej šou ELÁNMÁNIA bude nepochybne jednou z hudobných udalostí roka, ktorá privedie festivalových návštevníkov do varu. Nie je náhoda, že organizátori tento dlho pripravovaný projekt získali práve pre sériu najväčších letných festivalov Orange Summer Music. Ako je známe, skupina Elán zásadne na hudobných festivaloch neúčinkuje a v súčasnosti má v pláne už len niekoľko svojich rozlúčkových megakoncertov. To, že najväčšie hity ikony slovenskej populárnej hudby ožijú práve na festivaloch Orange Music Summer, je potvrdením nielen ich mena a pozície, ale tiež garanciou splnenia technických podmienok, ktoré sú na takýto ojedinelý projekt kladené. Diváci tak budú svedkami  veľkolepej pódiovej šou umocnenej najkvalitnejšou zvukovou aparatúrou a úplne novým svetelným parkom, ktorý bude mať slovenskú premiéru práve na festivaloch Orange Music Summer.

Hudobné festivaly Orange Music Summer štartujú aj v ďalšom ročníku v obľúbených rekreačných oblastiach na Domaši, Ružinej, Duchonke a Orave. Agentúra HIT Production a generálny partner Orange Slovensko pozývajú všetkých priaznivcov dobrej hudby a skvelej zábavy aj v tomto roku na to najlepšie zo slovenskej a českej hudobnej scény. Tradičné termíny, väčšie a komfortnejšie areály v osvedčených lokalitách a ďalšie zaujímavé prekvapenia – to všetko čaká na návštevníkov nadchádzajúcej série Orange Music Summer počas dvoch prázdninových mesiacov.

Osvedčená festivalová dramaturgia prináša okrem exkluzívnej ElánMánie aj tradične to najlepšie zo slovenskej populárnej hudby na čele so skupinami  IMT Smile, Polemic, Gladiator, Zuzana Smatanová, Peter Bič Project, Marián Čekovský so skupinou Vianočné trombóny, Helenine oči, Zoči Voči, Smola a hrušky či A.M.O. Českú hudobnú scénu bude reprezentovať aktuálny strieborný slávik a v súčasnosti najzábavnejšia hudobná skupina Nightwork, ktorá si vybrala na slovenskú festivalovú premiéru práve sériu Orange Music Summer. Úvod každého festivalového dňa bude patriť talentovaným skupinám z domáceho regiónu, ktoré takto dostanú šancu a príležitosť na prezentáciu pred početným publikom. Celkovo sa na každom zo štyroch festivalov predstaví 50 interpretov a 200 účinkujúcich.

Termíny letných festivalov:
Orange Music Summer Domaša 13.-14.7.2012
Orange Music Summer Ružiná 27.-28.7.2012
Orange Music Summer Duchonka  10.-11.8.2012
Orange Music Summer Orava 24.-25.8.2012

Vstupenky na podujatia Orange Music Summer v predaji!

Top