Cenové podmienky k aukcii na zápas HC Slovan

Cenové podmienky

platné pre Aukcie týkajúce sa nasledovných podujatí:


A. Usporiadateľ podujatia: SLOVAN Bratislava
Podujatie:  Hokejový zápas HC SLOVAN - Salavat Julajev Ufa
Termín podujatia: 19.12.2012 o 19:00 hod.

B. Usporiadateľ podujatia: SLOVAN Bratislava
Podujatie:  Hokejový zápas HC SLOVAN - Neftechimik Nižnekamsk
Termín podujatia: 21.12.2012 o 19:00 hod.

C. Usporiadateľ podujatia: SLOVAN Bratislava
Podujatie:  Hokejový zápas HC SLOVAN - AK Bars Kazaň
Termín podujatia: 22.12.2012 o 17:30 hod.

1. Základná vyvolávacia cenová pozícia, t.j. cena 1 ks vstupenky, je vo výške 10,- EUR (slovom desať eur).
2. Účastníkom Aukcie ponúkaná cenová pozícia (cena za 1 ks vstupenky) podľa bodu 3.6. Všeobecných podmienok používania aukčného portálu, t.j. cenová pozícia pri vstupe Účastníka do Aukcie, môže byť určená len jedným z nasledovných spôsobov:
2.1. minimálne vo výške základnej vyvolávacej cenovej pozície určenej organizátorom,
2.2. vo výške aktuálne najvyššej cenovej pozície (ponuky ceny vstupenky), navýšenej o sumu určenú podľa ods. 3 týchto Cenových podmienok, za súčasného dodržania podmienok stanovených v ods. 4 týchto Cenových podmienok,
2.3. v akejkoľvek výške v rozmedzí cenovej ponuky určenej podľa bodov 2.1. a 2.2., za súčasného dodržania podmienok stanovených v ods. 4 týchto Cenových podmienok.
3. Účastník Aukcie je oprávnený kedykoľvek v priebehu Aukcie ním ponúkanú cenovú pozíciu (cenu za vstupenku) zvyšovať, a to vždy len o sumu:
3.1. 2,- EUR (slovom dve eurá), a to až do dosiahnutia cenovej pozície zodpovedajúcej sume 40,- EUR (slovom štyridsať eur) vrátane, alebo
3.2. 5,- EUR (slovom päť eur), a to po prekročení cenovej pozície zodpovedajúcej sume 40,- EUR (slovom štyridsať eur),
s výnimkou prípadu, ak ponuka iného účastníka Aukcie je vyššia, kedy je oprávnený túto najvyššiu ponuku (cenovú pozíciu) priamo dorovnať a následne, v prípade záujmu, zvýšiť, avšak opäť len o sumu podľa bodov 3.1. a 3.2. tohto odseku. Cenovú pozíciu (cenu vstupenky) ponúknutú Účastníkom Aukcie nie je možné v priebehu Aukcie znižovať.
4. V prípade, ak má Účastník Aukcie záujem svoju cenovú pozíciu zvýšiť na úroveň zodpovedajúcu sume:
4.1. 100,- EUR (slovom jednosto eur), pred jej zvýšením je potrebné zložiť depozit vo výške po 30,- EUR (slovom tridsať eur) pre každú vstupenku, o ktorú má záujem,
4.2. 500,- EUR (slovom päťsto eur), pred jej zvýšením je potrebné zložiť depozit vo výške po 200,- EUR (slovom dvesto eur) pre každú vstupenku, o ktorú má záujem, pričom suma zložená podľa bodu 4.1. sa do tejto sumy nezarátava,
4.3. 1.000,- EUR (slovom jedentisíc eur), pred jej zvýšením je potrebné zložiť depozit vo výške po 300,- EUR (slovom tristo eur) pre každú vstupenku, o ktorú má záujem, pričom sumy zložené podľa bodov 4.1. a 4.2. sa do tejto sumy nezarátavajú.
Po zložení depozitu vo výške určenej ako násobok sumy/súm podľa bodov 4.1., 4.2. alebo 4.3. a počtu vstupeniek, o ktoré má Účastník Aukcie záujem, bude Účastníkovi Aukcie umožnené svoju cenovú pozíciu na požadovanú úroveň zvýšiť. V prípade neuhradenia depozitu v uvedenej výške vo vzťahu k celkovému počtu vstupeniek, o ktoré má Účastník Aukcie záujem, zotrvá Účastník Aukcie na pôvodnej cenovej pozícii.
5. Prevádzkovateľ upozorňuje Účastníkov Aukcie, že úhrada depozitu podľa ods. 4 týchto Cenových podmienok je možná len prostredníctvom systému CardPay, resp. TatraPay, t.j. bezhotovostne platobnou kartou VISA a/alebo EUROCARD/MASTERCARD prostredníctvom siete internet.
6. Depozit podľa ods. 4 týchto Cenových podmienok predstavuje zálohu na kúpnu cenu vstupeniek. V prípade, ak úspešný Účastník Aukcie pristúpi po ukončení Aukcie k riadnemu a včasnému vyzdvihnutiu vstupeniek v zmysle čl. 4. Všeobecných podmienok používania aukčného portálu, celková suma zložených depozitov/záloh sa na kúpnu cenu ním určeného počtu vstupeniek započíta na kúpnu cenu vstupeniek a pri vyzdvihnutí vstupeniek Účastník Aukcie uhradí len rozdiel medzi výškou ním určenej ponuky na cenu vstupenky/vstupeniek a súčtu zložených depozitov/záloh na kúpnu cenu vstupenky/vstupeniek. V prípade, ak úspešný Účastník Aukcie po ukončení Aukcie k riadnemu a včasnému vyzdvihnutiu vstupeniek v zmysle čl. 4. Všeobecných podmienok používania aukčného portálu nepristúpi a/alebo v prípade, ak Účastník Aukcie nebude v Aukcii úspešný (t.j. Organizátor Aukcie neoznámi Účastníkovi Aukcie prijatie jeho návrhu na uzatvorenie zmluvy na kúpu vstupeniek v zmysle čl. 4. Všeobecných podmienok používania aukčného portálu), bude celková suma zložených depozitov bezodkladne po ukončení procesu vyhodnotenia Aukcie v zmysle čl. 4. Všeobecných podmienok používania aukčného portálu tomuto Účastníkovi Aukcie vrátená.
7. Tieto Cenové podmienky nadobúdajú platnosť a účinnosť ich uverejnením na Aukčnom portáli dňa 26.11.2012
8. Účasťou v Aukcii, pre ktoré sú tieto Cenové ponuky platné, potvrdzuje Účastník Aukcie, že sa s nimi oboznámil a že s nimi súhlasí.

Top