B.O.A.F. - najväčšia nákupná žúrka

B.O.A.F. - prvý nákupno-zábavný festival na Slovensku

Dátum: 31.05.2013 (piatok) a 01.06.2013 (sobota)

Štart: piatok od 12:00, sobota od 10:00 hod.

Miesto: Incheba Expo aréna a Open Air priestory Incheba (parkovanie v areáli zadarmo)

Vstupné:

Uvádzacia cena limitovanej edície vstupeniek po 50% zľave je nasledovná:

- študent, ZŤP a dôchodca na 1 deň - 4,50€; na 2 dni - 7,50€.

- dospelý na 1 deň - 9,50; na 2 dni - 14,50€; (deti do 15 rokov majú vstup v sprievode rodiča zadarmo)  

Jedine na festivale B.O.A.F. návštevníci získajú dvojitú VÝHODU: uplatnenie už raz minutých peňazí za vstupenku ako kredit na ďalšie nákupy u partnerov festivalu a jedinečné zážitky vďaka bezplatným atrakciám, exkluzívnemu hudobnému programu a spoznávaniu nových priateľov.

Uplatnite si vstupenku ako kredit na nákup u partnerov festivalu a zabávajte sa ZADARMO až do rána :)

 Pozývame Vás na najväčšiu nákupnú žúrku a veľkolepý hudobný program. Zabávať vás bude kráľ moderátorov Richard Vrablec. Exkluzívne vystúpia mladí speváci Daniel Šmidák, Karol Komenda, Gabriela Gunčíková jedna z najkvalitnejších skupín na Slovensku - skupina VIDIEK ( to všetko v piatok 31.mája). V sobotu 1. júna si určite vychutnajte aj stálice českej a slovenskej hudby Henryho Tótha so skupinou, Lenku Filipovú Vaša Patejdla. Na záver Vám namieša DJ Miles tú najlepšiu Oldies párty. Hudobný program začína každý deň od cca 18:00. Čakajú Vás tu kvalitné drinky, Party Fotograf, Zelená náramky Single(náramky sú očíslované. Od 1 po 1000 pre slobodné dámy a od 1 po 1000 pre slobodných pánov. Ak nájdeš počas festivalu tvoju protistranu s rovnakým číslom a pri odchode pôjdete spolu preč - dostanete odmenu! Zoznamuj sa a vyhraj), všetko budeme natáčať na video a v neposlednom rade atmosféra akú zažijete iba u nás. Vidíme sa v Incheba Expo Aréne 31.5. a 1.6. na Business Open Air Festivale.

Pozývame rodičov s detičkami stráviť príjemný medzinárodný deň detí (deti do 15 rokov majú vstup v sprievode rodiča zadarmo). Piatok a aj v sobotu ponúkame bohatý zážitkový program v priľahlých priestoroch Open Air Incheba. Pripravili sme pre vás mnohé super atrakcie, pri ktorých sa všetci vyšantia, do sýtosti vybláznia a snáď aj veľa nasmejú. Vaše deti zabavia profesionálne vyškolení animátori. A od 11:00 do 15:00 sa môžu zúčastniť tanečných workshopov pod vedením profesionálnych tanečníkov zo Kids Street Dance. Zažijú jazdu na poníkoch, obľúbené rozprávkové postavičky, kompletné detské ihrisko, nafukovaciu šmyklavku, skákací hrad, trampolínu, maľovanie na tvár, detskú olympiádu, súťaže, stavanie hradov z piesku, tvorivé dielne, ale aj sladké prekvapenie. Dospelých zabaví ródeo show býk, paintball aréna, turnaj o vecné ceny vo volejbale, v petangu ako aj posedenie pri dobrom občerstvení a grilovaných špecialitách. Pre mládež je prichystaný stolný futbal, exkluzívna Xbox kinect zóna, chôdza po lane či autogramiáda v party stane s vybranými účinkujúcimi a ďalšie.

Nákupná žúrka je pre návštevníkov pripravená  31.5. od 12:00 do 18:00 a 1.6. od 10:00 do 18:00 a to v osobitnom sektore (hala C - 1.poschodie). Vo výstavnej časti nájdete tie najlepšie predajné akcie. Vaša vstupenka zároveň slúži ako kredit, resp. oprávnenie na dodatočnú zľavu za nákup na mieste ako aj v kamenných predajniach vystavovateľov v období min. 7 dní po skončení festivalu. Ďalšíe možnosti kde využiť vašu použitú vstupenku nájdete na www.boaf.sk na podstránke obchodní partneri.  Kúpte si vstupenku, zabavte sa a ešte si vstupenku uplatnite ako kredit u obchodných partnerov.


VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Najväčšia nákupná a zábavná žúrka

Top