Detail info
Close

Radek Baborák & Orquestrina

Viva Musica! festival 2023
Radek Baborák & Orquestrina

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

17. 8. 2023, 20:00, Slovenský rozhlas

Radek Baborák & Orquestrina

Radek Baborák (lesný roh, dirigent), Václav Krahulík (klavír), Orquestrina

Podmanivé čaro americkej hudby vyrastajúcej z tradície jazzu a jeho spojenia s klasickou hudbou prinesie záverečný koncert 19. ročníka festivalu Viva Musica! s uvoľnenou americkou dramaturgiou. Do Bratislavy s ňou zavíta svetoznámy český hudobník, excelentný hráč na lesnom rohu, dlhoročný sólo hornista Berlínskej filharmónie a dirigent – Radek Baborák so svojím súborom Orquestrina. V ich podaní a v novej inštrumentácii zaznie neopakovateľná hudba Leonarda Bernsteina z muzikálu West Side Story, virtuózna predohra k operete Candide či jazzom ovplyvnená tvorba Georga Gershwina v podobe legendárnych diel ako Rapsódia v modrom, Američan v Paríži či Kubánska predohra. „S veľkou radosťou som opäť prijal pozvanie na festival Viva Musica! v Bratislave. Tentoraz prídem so svojím súborom Orquestrina, s ktorým zahráme najznámejšie posolstvo kultových amerických skladateľov 20. storočia Leonarda Bernsteina a Georgea Gershwina – v originálnych aranžmánoch, ktoré mali premiéru v Berlínskej filharmónii, a ktoré sa nesporne tešia obľube publika na celom svete,“ uviedol ku koncertu Radek Baborák. 

Zmena programu a účinkujúcich vyhradená.

Zľavy:
-50% pre imobilné osoby a ich sprievod
-20% pre seniorov nad 65 r., osoby so ZŤP, študentov a učiteľov, držiteľov preukazov ISIC, ITIC a Euro<26. Nárok na zľavnené vstupné bude overený na základe predloženia príslušného dokladu pri vstupe na podujatie.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top