Detail info
Close

Queen - Symphonic Tribute Show

Queen - Symphonic Tribute Show

Dátum: 20. augusta - 14. októbra 2024
Miesto: Trenčín, Piešťany

Vstupenky

Utorok
20
Aug 2024
20:00
Queen - Symphonic Tribute Show
Trenčiansky hrad

Trenčín

Pondelok
14
Okt 2024
19:00
Queen - Symphonic Tribute Show
Dom umenia

Piešťany

Popis podujatia

Nechajte sa uniesť na vlne nezabudnuteľného zážitku, ktorý Vás zavedie do éry snáď najväčšej rockovej kapely všetkých čias - Queen!
 
Ladislav Korbel, finalista The Voice CZ a jeden z najžiadanejších českých spevákov v oblasti (nielen) muzikálov, sa postará o nezabudnuteľnú interpretáciu Freddieho. Za ním budú stáť muzikanti z Queen tribute kapely Queenmania a vyše 30 symfonikov z Prague Festival Symphony pod vedením slávneho dirigenta Petra Chromčáka, ktorý má za sebou desiatky angažmán po celej Európe.
 
Príďte a staňte sa súčasťou tejto jedinečnej udalosti, ktorá Vás vtiahne do sveta ikonických hitov, ktoré oslavujú nezameniteľný hlas Freddieho Mercuryho a jedinečného zvukového prejavu Queen. Pripravte sa na najväčšie hity, ako sú "Bohemian Rhapsody", "We Will Rock You", "Somebody to Love" a mnoho ďalších, ktoré sa stali známymi po celom svete.
Živý symfonický orchester vytvorí veľkolepý hudobný sprievod a umocní emócie, ktoré Queen zanechali v srdciach fanúšikov po celom svete.
 
Vstupenky sú teraz k dispozícii a vy si tak môžete zaistiť svoje miesto na tomto nezabudnuteľnom koncertnom zážitku.


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Na mape

google maps
Top