Detail info
Close

DUNKELBUNT LIVE

DUNKELBUNT LIVE

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

 

Dunkelbunt a jeho skupina, rodina, priatelia a fanúšikovia prídu z Viedne do Bratislavy predstaviť nový album „The Vienna Tapes“! Koncert a párty sa uskutoční v posvätných priestoroch bratislavského klubu Fuga.

„Snažíme sa zhromaždiť čo najviac cyklistov z Viedne a Bratislavy, aby sa k nám pripojili na našom cykloturistickom výlete popri prúde Dunaja do srdca nášho dvojčaťa. Bratislavčania! Prosím, naskočte na svoje bicykle a privítajte nás na rakúsko-slovenských hraniciach. Organizujte sa tu: Dunkelbunt Radtour Gruppe, alebo sa spojte s Cyklo Kuchyňou, prípadne s Critical Mass Bratislava. Môžete sa s nami rozlúčiť aj v nedeľu ráno po klubovej noci!“

Výbušné súpravy, elektronicky inštrumentálne crossovery, groovy a eklektické zvuky: globálne zmýšľajúci Ulf Lindemann – aka [dunkelbunt] – momentálne sídliaci vo Viedni, sleduje transglobálnu agendu ako DJ, producent, sólista a vedúci kapely. Posledných 15 rokov patrí medzi najinovatívnejších predstaviteľov európskej hudobnej scény.

V roku 2012 debutoval [dunkelbunt] a jeho skupina na Slovensku na koncerte hudobníka menom Gigi D’Agostino v Národnom tenisovom centre (NTC, Bratislava) a v júni 2018 bol hosťom spoločne s  Mo’Horizons Soundsystem v Design Factory Bratislava na podujatí Jazz Night Festival.

Dunkelbunt nedávno vydal svoj nový album „The Vienna Tapes“, vzrušujúcu cestu hudobného objavovania cez medzinárodnú a transglobálnu Viedeň.

Rád sa do Bratislavy vráti a predstaví svoj nový album v centre mesta v klube FUGA!

Program podujatia:

➾ 21:00 KONCERT
Dunkelbunt Live In Bratislava
♪♫ www.dunkelbunt.org/band

➾ 23:00 DJ SESSION
Balkan Gypsy Tropical Party

DJ’s
Robert Gregor (New Model Radio)
Mr Dunkelbunt ♪♫ TU!a hostia

Facebook event: TU!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top