Detail info
Close

Helloween + guests

Helloween + guests

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

HELLOWEEN + špeciálni hostia - 5.8.2023

15:00 otvorenie vstupu
15:20-15:50 - Ravenclaw
16:00-16:35 - Induction 
16:55-17:50 - Rage 
18:10-19:05 - Freedom Call 
19:25-20:25 - Battle Beast 
21:10-23:10 - Helloween 

Predpredaj na koncert Helloween v sieti Ticketportal končí 4.8.2023 o 24:00. Predaj bude pokračovať na pokladni v mieste konania 5.8.2023 od 13:00. Vtedy ešte dostupné lístky do všetkých sektorov budú o 5€ drahšie. Využite teda ostávajúci čas a ušetrite nákupom v predpredaji.

Oznamujeme, že od 17.7.2023 budú lístky do všetkých sektorov koncertu Helloween a hostia o 10€ drahšie. Využite preto ešte tých pár dní na nákup a ušetríte.

Prvým špeciálnym hosťom sú Rage - oslava ich naúspešnejších albumov - 30 rokov diel "Trapped !" a "Missing Link" !!!

S návratom Michaela Kiskeho a Kaia Hansena do Helloween po 23, resp. 28 rokoch od ich odchodu, sa okolo Helloween strhla doslova „tekvicová“ mánia. Skupina priťahuje počty fanúšikov rovnajúce sa 5-násobku ľudí, ako pred návratom pôvodných členov a okrem toho je to ďalšia z kapiel, ktorá si uvedomuje a ktorej lichotí obrovská fanúšikovská základňa tu na Slovensku. Dôvod na ďalší veľký sviatok je aj ten, že jeden z aktuálnych členov kapely dokonca na Slovensku žije !

Prvé turné nazvané „Pumkins United 2017-2019“ zhliadlo neuveriteľných 1 500 000 fanúšikov, druhé turné – „United Forces 2022-23“  sa začalo po Covide v máji 2022 a pokračuje až do leta 2023. Po ňom skupina zahrá len najväčšie festivaly a jeden špeciálny koncert pre fanúšikov na Slovensku.

Slovo dalo slovo a po koncerte vo Zvolenskej Slatine, kam sa na skupinu prišlo pozrieť 7000 fanúšikov, prichádza ďalšia mega-akcia - Helloween v Košiciach. Udalosť sa odohrá 5.8.2023 na štadióne Lokomotívy a skupina zahrá plnohodnotný, min. 120 minút trvajúci set ! (na festivaloch to vždy tak nebýva).

Organizátori po dohode s manažmentom kapely dohodli, že s Helloween vystúpi aj niekoľko ďalších mien, ktoré potešia nielen každého návštevníka koncertu, ale pritiahnu aj ďalších ! Verte, že to budú spolky rovnajúce sa slávnym Hammerfall, ktorí sprevádzali Helloween na tomto turné a dokončia s nimi turné 2023. Celé popoludnie vyplnia 3 až 4 kapely nemalého významu. Hrať sa bude od 17-tej, vstup do areálu od 16:00.
Síce s tým bude spojené jemné zvýšenie ceny vstupenky, ale pri tých menách to bude zanedbateľné.

A vstupenky predsa môžete kúpiť v sieti Ticketportal už teraz, takže ani nie je na čo čakať !


Zľavy: VYPREDANÉ

FB event



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Helloween + guests

Zmeny a upozornenia

ZMENENÉ - Helloween + guests - 5.8.2023 o 16:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že koncert Helloween + guests, ktorý sa mal konať dňa 5.8.2023 o 16:00 hod. v Futbalový štadión Lokomotíva - Košice, je ZMENENÝ! Koncert sa uskutoční v pôvodnom termíne v novom mieste konania: Steel Aréna Košice, Nerudova 12.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Oznam organizátora:
Kvôli nepriaznivému počasiu na stavbu aparátu a taktiež nepriaznivej predpovedi na deň koncertu, sme sa rozhodli tento presunúť do Steel arény. Vopred sa klientom ospravedlňujeme za prípadnú výraznú zmenu v sedení. Sedenie v sektoroch bude voľné, teda bez miestenky. Avšak je tu možnosť vrátenia lístku, ak vám nevyhovuje. Dodatočné reklamácie po koncerte, ohľadom zmeny uhla videnia, nebudú akceptované.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 2.8.2023 12:00 hod.!

Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne poštou, a to  najneskôr do 2.8.2023 12:00 hod. na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 2.8.2023 12:00 hod. zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 2.8.2023 12:00 hod. nasledujúcim spôsobom a pri splnení nasledujúcich podmienok:

Spoločné podmienky pre žiadosti o refundáciu: O najrýchlejšie vrátenie vstupeniek je možné požiadať  prostredníctvom registrovaného konta na stránke www.ticketportal.sk, v ktorom je potrebné v sekcii ``Môj účet`` - ``Moje objednávky`` vybrať vstupenky na refundáciu a vyplniť všetky požadované údaje.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky bez registrácie, odporúčame, aby si na stránke www.ticketportal.sk dokončil registráciu, nakoľko pri zakúpení vstupeniek mu bola registrácia vytvorená a je potrebné konto aktivovať mailom, ktorý klient pri nákupe zadával. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 2.8.2023 12:00 hod. na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Osobitné podmienky pre žiadosti o refundáciu podľa spôsobu úhrady vstupného:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou): Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.
► pri platbe Benefit Plus, Edenred alebo Callio kartou (cez platobnú bránu): Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus/Edenred/Callio klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal, respektíve iným typom poukážky, ktorú je možné využiť na zakúpenie vstupeniek v sieti Ticketportal (prípadný doplatok kartou): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.

Financie Vám budú refundované v zákonnej lehote od zaslania žiadosti o refundáciu prostredníctvom Vášho konta.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


Top