Detail info
Close

TAKÝ BOL FREDDIE MERCURY - PETER FREESTONE

TAKÝ BOL FREDDIE MERCURY - PETER FREESTONE

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

TAKÝ BOL FREDDIE MERCURY
PETER FREESTONE
Osobný asistent Freddieho Mercuryho 1971 1991
28.Apríl 2023 o 19.00
DOK KULTÚRY RUŽINOV

Vzácna návšteva zavíta do domu kultúry Ružinov 28.apríla 2023. Ikonického speváka ešte ironickejšej hudobnej skupiny QUEEN FREDDIEHO MERCURYHO  nám osobnejšie predstaví vo svojom rozprávaní jeho osobný asistent v rokoch 1971 až do Freddieho smrti v roku 1991, kedy ho na smrteľnej posteli držal ako svojho osobného priateľa za ruku. 

PETER zaspomína v osobnej i profesnej rovine na svojho „šéfa“ . Peter Freestone stál po boku Freddieho Mercuryho dlhých dvanásť rokov, počas ktorých spoločne zažili veselé i tragické momenty. Na túto pozíciu asistenta sa presunul po ponuke od Freddieho, ktorú dostal ako garderobier  Kráľovského baletu v Londýne. Na začiatku bola táto kariéra iba ako biznis ale postupom času sa vykryštalizovala na hlboké priateľstvo so skupinou QUEEN, špeciálne s Freddiem. Peter so sebou privezie ukázať množstvo fotografií z jeho osobného archívu ktoré zatiaľ nikde neukazoval, porozpráva i o natáčaní oscarového filmu BOHEMIAN RHAPSODY,  kde pôsobil ako pravá ruka režiséra Bryana Singera. Prinášame vám stretnutie s čašníkom, śéfkuchárom, komorníkom, asistentom, tajomníkom a opatrovateľom detí, pričom Freddie Mercury bolo to opatrované dieťa. Peter sám povedal: „ Moja práca pre Freddieho Mercuryho skončila až tri mesiace po jeho smrti a trvalo mi niekoľko rokov, kým sa mi podarilo vrátiť naspäť do ďalšieho života“.

Spoločne s Milanom Devinn sa vám predstaví i multiinštrumentalistka z Terchovej Alexandra Ondrušová a zahrajú čo to i od QUEENu.

ROZPRÁVANIE BUDE UVEDENÉ A MODEROVANÉ V ČESKOM JAZYKU, NAKOĽKO PETER ŽIJE V ČECHÁCH UŽ NIEKOĽKO ROKOV.

13.4.2023 13:32h.: ZĽAVA TAKY BOL FREDDIE MERCURY
Z príležitosti svetového dňa dierkovej fotografie ktorý sa oslavuje každoročne v apríli na celom svete, sme sa rozhodli, spoločne po súhlase štábu predstavenia 28.04.2023 TAKÝ BOL FREDDIE MERCURY poskytnúť na posledné vstupenky v predaji nasledovnú zľavu: Všetky vstupenky ktoré boli v predaji za 34 a 29 euro sa budú predávať za jednotnú cenu 20 euro až do vypredania. Sám Freddie rád fotografoval v rámci možností fotografovania vtedajšej doby a týmto by sme chceli vzdať hold jeho umeniu i v tomto smere.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture TAKÝ BOL FREDDIE MERCURY - PETER FREESTONE
picture TAKÝ BOL FREDDIE MERCURY - PETER FREESTONE
picture TAKÝ BOL FREDDIE MERCURY - PETER FREESTONE
picture TAKÝ BOL FREDDIE MERCURY - PETER FREESTONE
picture TAKÝ BOL FREDDIE MERCURY - PETER FREESTONE
picture TAKÝ BOL FREDDIE MERCURY - PETER FREESTONE
Top