Detail info
Close

LED ZEPPELIN SYMPHONIC

LED ZEPPELIN SYMPHONIC

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

POKYNY USPORIADATEĽA

Britská skupina Led Zeppelin Symphonic zahrá najväčšie hity legendárnych Led Zeppelin!

Rocková kapela, najlepší speváci z Londýna a symfonický orchester sa spojili, aby zahrali najväčšie hity Led Zeppelin v epickom meradle. Led Zeppelin Symphonic vyráža na svetové turné a neminú ani Bratislavu.

Viac ako 50 rokov sú Led Zeppelin zbožňovaní fanúšikmi po celom svete. Led Zeppelin Symphonic je skutočná, autentická hudba kapely Led Zeppelin v podaní rockovej kapely, skvelých spevákov z londýnskeho West Endu v sprievode veľkého symfonického orchestra. Viac ako 50 umelcov na scéne spoločne vytvára jedinečný zážitok pre všetkých fanúšikov skupiny Led Zeppelin.

Členovia Led Zeppelin boli vo svojej dobe za búrlivákov, napriek tomu sa stali ikonou rockovej hudby, zakladateľmi metalu aj hard rocku. Dodnes sú považovaní za jednu z najvplyvnejších kapiel sveta. Hudba Led Zeppelin prenikla aj do filmu. V hollywoodskych trhákoch ako je Thor: Ragnarok doslovne „jačí“  Plantov vokál zo skladby Immigrant song, alebo vo filme Godzila znie najznámejší gitarový riff sveta zo skladby Kashmir.

V bratislavskej NTC aréne zahrajú Led Zeppelin Symphonic 25 ikonických piesní Led Zeppelin, vrátane Whole Lotta Love, Black Dog, Kashmir, Rock & Roll, Dazed & Confused a samozrejme Stairway To Heaven.

Nenechajte si ujsť ďalší hudobný zážitok v podaní kapely a symfonického orchestra 15. mája 2023 v NTC aréna Bratislava.

INFO PRE DRŽITEĽOV PREULAZU ZŤP + ZŤP-S
V prípade záujmu o vstupenky ZŤP + ZŤP-S prosím píšte na e-mail vstupenky@jvsgroup.sk



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture LED ZEPPELIN SYMPHONIC
picture LED ZEPPELIN SYMPHONIC
picture LED ZEPPELIN SYMPHONIC
picture LED ZEPPELIN SYMPHONIC

Zmeny a upozornenia

ZMENENÉ - LED ZEPPELIN SYMPHONIC - 15.5.2023 o 20:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie LED ZEPPELIN SYMPHONIC, ktoré sa malo konať dňa 15.5.2023 o 20:00 hod. v  Incheba EXPO Aréna Bratislava, je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v pôvodnom termíne v novom mieste konania: NTC aréna Bratislava .

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


Top