Detail info
Close

ORION FESTIVAL

ORION FESTIVAL

Dátum: 5. - 7. júla 2024
Miesto: Letisko/Airport ŽILINA
Adresa: Letisko, Dolný Hričov

Vstupenky

5.-7.
Júl
2024
ORION FESTIVAL
05.07. - 07.07.2024 - PERMANENTKA / PERMANENT
Letisko/Airport ŽILINA

Dolný Hričov

Piatok
5
Júl 2024
12:00
ORION FESTIVAL
05.07.2024 - PIATOK / FRIDAY
Letisko/Airport ŽILINA

Dolný Hričov

Sobota
6
Júl 2024
12:00
ORION FESTIVAL
06.07.2024 - SOBOTA / SATURDAY
Letisko/Airport ŽILINA

Dolný Hričov

Nedeľa
7
Júl 2024
12:00
ORION FESTIVAL
07.07.2024 - NEDEĽA / SUNDAY
Letisko/Airport ŽILINA

Dolný Hričov

Popis podujatia

ORION FESTIVALOM odštartujte letné prázdniny a dovolenkovú sezónu! Tešíme sa na Vás!

Radi Vás privítame na multi-žánrovom ORION FESTIVALE, ktorý je určený pre všetkých ľudí vo veku od 0 do 100+ rokov zo všetkých krajov Slovenska 🇸🇰 , ale aj iných okolitých štátov. Na festivale sme dali veľký priestor slovenským umelcom, ale aj špičke zahraničnej hudobnej scény. Môžete vidieť a počuť takmer všetky žánre, od ľudového tanca či piesne, cez pop, hip-hop, rap, trance, rock až po heavy a trash metal.

V rozľahlom areáli letiska Žilina, pri povodí rieky Váh na Vás čaká rozmanitý prierez hudobným a tanečným svetom na 2+1 pódiách. Špeciálne v detskom mestečku sa môžete okrem obrovského množstva atrakcií (nafukovacie hrady, trampolíny, súťaže, kúzelníci, atď.) tešiť na samostatný DETSKÝ FESTIVAL.

Letisko ŽILINA sa nachádza na severnej križovatke ciest Slovenska 🇸🇰, kde nie je nikomu ďaleko ani z juhu, ani z východu, ani z Čiech 🇨🇿 , či Poľska 🇵🇱. Výborná dostupnosť železnicou, z diaľnice ako aj z iných cestných komunikácií. Kyvadlová doprava je samozrejmosťou.

Festival Vás bude vítať 3 dni od piatka do nedele v termíne 05.- 07. júl 2024.

Vstupenky sú 1-dňové 3-dňové na celé obdobie festivalu so vstupom do príslušných zón. Možnosť stanovania v mestečku JE V CENE.

Vstupenky pre DETI do 9r (vrátane)

Cena 1 € je len symbolická a celý výťažok venujeme Centru pre deti a rodiny. Deti sa môžu tešiť na bohatý hudobný a zábavný program.

VIP

Návštevníci so vstupenkou VIP si môžu užívať výhodu samostatného vstupu a pobytu vo vyhradenom priestore blízko hlavného pódia. V priestoroch nebude chýbať bezplatné výdatné bufetové občerstvenie. Zážitkom môže byť osobná prítomnosť niektorých interpretov.

 

VIP ULTRA

Návštevníci so vstupenkou VIP ULTRA si môžu užívať výhodu samostatného vstupu a pobytu vo vyhradenom priestore blízko hlavného pódia v samostatnej sekcii. Špičkový catering s teplými jedlami a nonstop studeným bufetom, značkové nealko a alko nápoje sú ZDARMA. Zážitkom môže byť osobná prítomnosť niektorých interpretov.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Na mape

google maps

Zmeny a upozornenia

ZMENENÉ/CHANGED - ORION FESTIVAL - 30.6 - 2.7.2023 .

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie ORION FESTIVAL, ktoré sa malo konať dňa 30.6 - 2.7.2023 . v Dolnom Hričove – letisko Žilina, je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 5.7-7.7.2024. v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 31.12.2023!

OZNAM ORGANIZÁTORA:

Smútok z nevyhnutného rozhodnutia: Vzhľadom na nečakané komplikácie ohľadne účasti jedného z hlavných interpretov a veľmi vysokej pravdepodobnosti nebezpečného počasia a možnej ujmy návštevníkov Vám s ľútosťou oznamujeme presunutie tohtoročného festivalu na rok 2024. Toto rozhodnutie nás nesmierne sklamalo, ale považujeme ho za najlepšie riešenie v danej situácii. Ďakujeme za prejavenú priazeň a tešíme sa na stretnutie v budúcom roku.

Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne poštou, a to najneskôr do 31.12.2023 na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 31.12.2023 zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 31.12.2023 nasledujúcim spôsobom a pri splnení nasledujúcich podmienok:

Spoločné podmienky pre žiadosti o refundáciu: O najrýchlejšie vrátenie vstupeniek je možné požiadať prostredníctvom registrovaného konta na stránke www.ticketportal.sk, v ktorom je potrebné v sekcii ``Môj účet`` - ``Moje objednávky`` vybrať vstupenky na refundáciu a vyplniť všetky požadované údaje.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky bez registrácie, odporúčame, aby si na stránke www.ticketportal.sk dokončil registráciu, nakoľko pri zakúpení vstupeniek mu bola registrácia vytvorená a je potrebné konto aktivovať mailom, ktorý klient pri nákupe zadával. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 31.12.2023 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Osobitné podmienky pre žiadosti o refundáciu podľa spôsobu úhrady vstupného:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou): Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.
► pri platbe Benefit Plus, Edenred alebo Callio kartou (cez platobnú bránu): Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus/Edenred/Callio klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal, respektíve iným typom poukážky, ktorú je možné využiť na zakúpenie vstupeniek v sieti Ticketportal (prípadný doplatok kartou): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.

Financie Vám budú refundované v zákonnej lehote od zaslania žiadosti o refundáciu prostredníctvom Vášho konta.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


Nové informácie k podujatiu  ORION FESTIVAL

Nové informácie k podujatiu  ORION FESTIVAL

Oznam Organizátora: Vážení zákazníci, z dôvodu zrušeného vystúpenia jedného z interpretov v sobotňajšom programe dňa 1.7.2023 ORION FESTIVALU upravujeme cenu jednodňovej vstupenky. Z tohto dôvodu Vami zakúpene vstupenky máte možnosť vrátiť.

Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne poštou, a to  na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí nasledujúcim spôsobom a pri splnení nasledujúcich podmienok:

Spoločné podmienky pre žiadosti o refundáciu: O najrýchlejšie vrátenie vstupeniek je možné požiadať  prostredníctvom registrovaného konta na stránke www.ticketportal.sk, v ktorom je potrebné v sekcii ``Môj účet`` - ``Moje objednávky`` vybrať vstupenky na refundáciu a vyplniť všetky požadované údaje.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky bez registrácie, odporúčame, aby si na stránke www.ticketportal.sk dokončil registráciu, nakoľko pri zakúpení vstupeniek mu bola registrácia vytvorená a je potrebné konto aktivovať mailom, ktorý klient pri nákupe zadával. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Osobitné podmienky pre žiadosti o refundáciu podľa spôsobu úhrady vstupného:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou): Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.
► pri platbe Benefit Plus, Edenred alebo Callio kartou (cez platobnú bránu): Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus/Edenred/Callio klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal, respektíve iným typom poukážky, ktorú je možné využiť na zakúpenie vstupeniek v sieti Ticketportal (prípadný doplatok kartou): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.

Financie Vám budú refundované v zákonnej lehote od zaslania žiadosti o refundáciu prostredníctvom Vášho konta.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


Top