Detail info
Close

SEX PRE POKROČILÝCH

SEX PRE POKROČILÝCH

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Alica a Miky sú pár, ktorí žijú v spoločnom manželstve už vyše dvadsaťpäť rokov. Deti im  vyleteli z rodinného hniezda a oni sa ocitli v situácii, ktorú poznajú tisíce párov v ich veku: plamene lásky a vášne oslabli, oheň ich vzájomného súžitia vyhasol.

Alica sa s týmto stavom nechce zmieriť, a preto prinúti Mikyho objednať na víkend luxusný hotelový apartmán a sama si kúpi príručku „Sex pre pokročilých“. Podľa jej jednotlivých lekcií a „cvičení“ sa snaží nájsť zmysel a novú náplň ich partnerského vzťahu. Stratenú cestu k sebe samým. Znovu objavovanie vlastných túžob a protikladné životné očakávania manželov sú zdrojom konfliktov, hádok, ale aj množstva komických situácií.

Pozývame Vás na herecký koncert dvoch protagonistov umeleckého súboru nášho divadla. Na predstavenie, v ktorom sa možno aj sami spoznáte. Nájdete v ňom vlastný život. Dilemy a situácie, ktoré prežívate; otázky, ktoré si sami kladiete. A možno si po jeho vzhliadnutí poviete, že mierne šteklivý názov tejto hry nie je tým, čo ste od neho očakávali.

Predstavenie je určené pre divákov od 15 rokov.

Premiéra: 12. február 2022 – Štúdio Olympia, Divadlo Nová scéna

» predstavenie vhodné pre divákov od 15 rokov 
» inscenácia obsahuje expresívne výrazy


Vstupenky na podujatie je možné zakúpiť len formou Hometicket!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture SEX PRE POKROČILÝCH
Top