Detail info
Close

ĽUBOŠ ŠRÁMEK & FRIENDS

ĽUBOŠ ŠRÁMEK & FRIENDS

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

ĽUBOŠ ŠRÁMEK - čerstvý držiteľ ocenenia Radio Head Awards za najlepší jazzový album roka 2022, rovnaké ocenenie aj za rok 2015, držiteľ ceny Esprit za rok 2019. Viac ako 15 rokov tvorí súčasť medzinárodnej jazzovej scény. Spolupracoval s osobnosťami svetového jazzu akými sú: Peter Erskine, Miroslav Vitouš, Peter Lipa, Tom Harrell, Johnathan Blake, Drew Gress. V súčasnosti je členom viacerých odborných porôt (Krištáľové krídlo, Slovenská jazzová spoločnosť, Hudobné centrum). Ako pedagóg pôsobí na JAMU v Brne a je pravidelným lektorom na viacerých jazzových workshopoch doma i v zahraničí (Jazzová dielňa Doda Šošoku v Piešťanoch, Grécko, Česká republika). Jeho kompozície a aranžmány hrali telesá ako Štátna filharmónia Košice, SKO Bohdana Warchala, ŠKO Žilina, Moyzesovo kvarteto, Mucha Quartet, Gustav Brom Big Band, CZ-SK Big Band Matúša Jakabčica, Budapest Modern Art Orchestra a iné.

Môžete sa tešiť aj na premiéru novej piesne víťazky talentu 2022, ktorú zaspieva NIKKA KUSENDOVÁ a svoju pieseň zaspieva aj slovenská speváčka, pesničkárka, hudobná pedagogička a divadelná herečka TERI ČIKOŠ.

V rámci programu prebehne krst nového sólového albumu Ľuboša Śrámka s názvom Solopsism: Solos & Duets, ktorý vyšiel 07. 06. 2023 vo vydavateľstve HLAVA XXII. Album pokrstí výnimočný hosť JURAJKUKURA - riaditeľ divadla Aréna. Pozvánkou na koncert nech je aj toto Ľubošove vyznanie, ktoré umožní poslucháčovi preniknúť k jeho najintímnejším emóciám:

Každý človek, ktorý má svoj mikrosvet, tak sám najlepšie vie, čo sa v ňom skrýva. Je to akási forma intímnej spovede, že keď hráš sám, tak ako keby si hovoril sám o sebe – o tom ako ja vnímam seba a okolitý svet. Možno, že vidím solipsizmus ako najvyššiu formu egoizmu, keď vnímaš sám seba ako to najdôležitejšie a to čo je okolo na to sa pozeráš s trochu menším dešpektom. V mojom prípade je to podmienené tým, že som zažil aj veľmi extrémne situácie, ktoré som musel prekonať a naštartovať sám seba. Aj keď som si vypočul rozličné názory aj od mojich priateľov, ale vďaka božstvu, ktoré jestvuje a sebe samému, som dokázal prekonať mnohé veci a to sa prejavuje aj na tejto platni,“
vyjadril svoju osobnú filozofiu Ľuboš Šrámek.

 

Hostia:

JURAJ BARTOŠ - jedna z najvýraznejších osobností domácej hudobnej scény s vysokým kreditom aj za hranicami Slovenska. Je vynikajúcim hráčom na trúbku a aranžérom. Založil a v súčasnosti vedie orchester Bratislava Hot Serenaders, unikátny orchester s viac ako 30 ročnou tradíciou zameraný na hot-jazzovú hudbu 20. a 30. rokov. Bol členom orchestra Gustáva Broma, je členom orchestra Matúša Jakabčica CZ-SK Big Band (ocenenie : Najlepší slovenský jazzový album roka 2022 za album „Room#555“). V minulosti viedol jazzový quintet HOT HOUSE. Venuje sa jazzu, ale aj klasickej hudbe.

PAVOL BEREZA– uznávaná osobnosť slovenskej jazzovej scény, vynikajúci gitarista a skladateľ

NIKOLAJ NIKITIN- hudobník (tenorový saxofón, sopránový saxofón, klarinet), skladateľ, pedagóg, hudobný producent, hudobný dramaturg, čerstvý držiteľ ocenenia Radio Head Awards za najlepší jazzový album roka 2022

SISA MICHALIDESOVÁ - Skladateľka a hudobníčka multi-inštrumentalistka, dvojnásobná držiteľka ceny Esprit za najlepší slovenský jazzový album.

TERI ČIKOŠ - slovenská speváčka a autorka, moderátorka, hudobná pedagogička a divadelná herečka

NIKKA KUSENDOVÁ – 16 ročná talentovaná slovenská speváčka a autorka, víťazka posledného ročníka Česko Slovensko má talent

Lístky je možné zakúpiť len v predpredaji v sieti Ticketportal, na mieste sa nebudú predávať.

Podujatie pripravilo občianske združenie Nanosymphony v spolupráci s agentúrou La Plata Production. Partnermi podujatia sú BKIS a BSK

Linky:

https://www.facebook.com/events/581321500682223
https://www.nanosymphony.eu
https://www.laplata.sk

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Zmeny a upozornenia

ZMENENÉ - ĽUBOŠ ŠRÁMEK & FRIENDS - 27.4.2023 o 19:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie ĽUBOŠ ŠRÁMEK & FRIENDS, ktoré sa malo konať dňa 27.4.2023 o 19:00 hod. v Koncertnej sieni KLARISKY, Bratislava, je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 24.8.2023 o 19:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 31.5.2023!

Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne poštou, a to najneskôr do 31.5.2023 na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 31.5.2023 zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 31.5.2023 nasledujúcim spôsobom a pri splnení nasledujúcich podmienok:

Spoločné podmienky pre žiadosti o refundáciu: O najrýchlejšie vrátenie vstupeniek je možné požiadať prostredníctvom registrovaného konta na stránke www.ticketportal.sk, v ktorom je potrebné v sekcii ``Môj účet`` - ``Moje objednávky`` vybrať vstupenky na refundáciu a vyplniť všetky požadované údaje.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky bez registrácie, odporúčame, aby si na stránke www.ticketportal.sk dokončil registráciu, nakoľko pri zakúpení vstupeniek mu bola registrácia vytvorená a je potrebné konto aktivovať mailom, ktorý klient pri nákupe zadával. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 31.5.2023 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Osobitné podmienky pre žiadosti o refundáciu podľa spôsobu úhrady vstupného:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou): Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.
► pri platbe Benefit Plus, Edenred alebo Callio kartou (cez platobnú bránu): Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus/Edenred/Callio klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal, respektíve iným typom poukážky, ktorú je možné využiť na zakúpenie vstupeniek v sieti Ticketportal (prípadný doplatok kartou): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.

Financie Vám budú refundované v zákonnej lehote od zaslania žiadosti o refundáciu prostredníctvom Vášho konta.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


Top