Detail info
Close

Čechomor a Lúčnica

Čechomor a Lúčnica

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Nenechajte si ujsť výnimočnú udalosť- koncert Čechomor & Lúčnica- spevácky zbor v NTC aréne Bratislava. Vo štvrtok, 25. mája sa na jednom pódiu stretnú česká folk- rocková kapela Čechomor a 30 členný spevácky zbor Lúčnica, aby zahrali a zaspievali svojim priaznivcom to najlepšie zo svojej tvorby.

Čechomor okrem svojich najväčších hitov ako sú Gorale a Včelín zahrá aj skladby z najnovšieho albumu Radosti života. Lúčnica zaspieva prierez toho najlepšieho zo svojej ľudovej tvorby.

Nezabudnuteľný májový koncert Čechomor & LÚČNICA- spevácky zbor v NTC aréne Bratislava bude nabitý energiou a plný zážitkov nielen pre návštevníkov, ale pre všetkých.


Česko- moravská kapela Čechomor
, ktorá originálnym spôsobom spracováva  ľudové piesne, vznikla v roku 1988 a hrá v zložení František Černý,  Karel Holas,  Jan Kolář,  Matej Lienert a Lukáš Čunta . Charakteristickým rysom kapely je nápaditosť aranžmánov, osobná interpretácia a inšpirácia v ľudovej hudbe. Kapela Čechomor, ktorá vystúpi ako druhá,  má vo svojom 90 minútovom programe pripravené pre fanúšikov svoje najznámejšie skladby.

Spevácky zbor Lúčnica - je súčasťou Umeleckého súboru Lúčnica. Prezentuje sa vyspelou speváckou technikou, hlasovou kultúrou a charakteristickým zvukovým prejavom. Jeho výkony sú vysoko hodnotené odbornou kritikou a stretávajú sa s veľkým úspechom aj u širokého publika.Zbor Lúčnice získal najvyššie ocenenia na medzinárodných speváckych súťažiach a festivaloch, účinkoval v Číne, USA, Južnej Kórei, Argentíne, Jordánsku, Izraeli, Venezuele, na Taiwane, v Mexiku, ako aj vo väčšine štátov celej Európy. Bohatý repertoár lúčničiarov zahŕňa a cappella diela všetkých štýlových období od renesancie až po súčasnú slovenskú tvorbu. Zbor interpretuje skladby rôznych žánrov – sakrálne diela, svetskú tvorbu, zborové úpravy populárnych skladieb a gospelov, ale hlavný dôraz kladie na interpretáciu starších i nových skladieb inšpirovaných slovenskou ľudovou piesňou. Od sezóny 2003/2004 je umeleckou vedúcou a dirigentkou speváckeho zboruElena Matušová.

Akcia 1+1: pri nákupe jednej vstupenky dostanete druhú zadarmo. Akcia platí od 23.5.2023



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top