Detail info
Close

LODENICA 2023

LODENICA 2023

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Fanúšikovia country, folkovej či rockovej piesne všetkých vekových kategórií sa stretnú v roku 2023 na jubilejnom 25 ročníku.
V novom prostredí, ale konečne pri vode - na Zelenej vode. Čakajú Vás dve pódiá skvelej hudby a tri dni veselosti v kruhu vašich priateľov a rodín.

Príďte osláviť spolu s nami 25 rokov festivalu Lodenica od 31.augusta.- 2.septembra 2023! Viac a čerstvé info nájdete na našich sociálnych sieťach a webe.

VIP PERMANENTKA za 100,-€ / osoba , v cene je samostatný VIP vchod, VIP parkovanie a VIP priestor s večerným cateringom a vlastným VIP barom.

PARTY PERMANENTKA za 135,-€ / 4 osoby , štyri osoby za cenu troch vstupeniek, alebo dve osoby za celý a 2 za polovičný vstup, ideálne pre partiu, ale aj pre rodinu s 2 deťmi staršími ako 10 rokov.

PREDAJ DENNÝCH VSTUPENIEK, ZŤP a ZŤP-S NA MIESTE KONANIA. Deti do 10 rokov zdarma v sprievode rodičov. ZŤP a ZŤP-S na mieste za 50% z ceny vstupenky na mieste. Doprovod plná suma.



FB: https://bit.ly/40nqRJd
WEB: www.lodenica.sk


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top