Detail info
Close

ZAKAFEST 2023

ZAKAFEST 2023

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

S veľkým očakávaním sa blíži prvý ročník rokového festivalu na Orave ZakaFest 2023, ktorý je plánovaný na 8.7.2023. Toto kultúrne podujatie slubuje niečo úplne nové a nezabudnuteľné pre návštevníkov.

Na mieste bude k dispozícii VIP zóna, kde si návštevníci môžu užívať exkluzívne zážitky vrátane osobného servisu, skvelých drinkov a najlepšieho výhľadu na koncerty.

Okrem toho bude k dispozícii aj rozmanitá ponuka street food stánkov, kde sa návštevníci môžu ochutnať zaujímavé jedlá a zároveň sa zabaviť v príjemnej atmosfére.

Samozrejme, festival bude prebiehať v skvelom duchu hlavne rockovej hudby a umenia. Koncerty rockových kapiel, DJ-i a ďalších umelcov poskytnú nezabudnuteľné zážitky pre všetkých fanúšikov hudby.

Navyše, súťaže a aktivity v rámci festivalu udržia návštevníkov zaujatých a zaručia, že si odnesú domov spomienky na nezabudnuteľný víkend plný zábavy a zážitkov. Tešíme sa na Vás!

Smola a Hrušky
Heľenine Oči
Polemic
Medial Banana
Modus
Memory
Dominika Mirgová

moderátori: Šorty a Becca



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top