Detail info
Close

BRÓDY JÁNOS & BAND KONCERT

BRÓDY JÁNOS & BAND KONCERT

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Mimoriadna príležitosť, 16. novembra 2023, o 19:00 János Bródy so svojou skupinou  bude koncertovať v Dome  umenia mesta Košice! 

Program veľkolepého koncertu ukazuje podstatu ,esenciu celého diela legendárneho skladateľa a interpreta, od starších piesní až po najnovšie. 

 Žijeme v časoch, keď na  každý koncert sa treba tak pripravovať, že možno bude posledná šanca osobné stretnutie tvorivého  umelca so svojim publikum.

 Aj keď sa už dokázalo, že piesne prežijú vlny búrlivých čias, je neopakovateľnou príležitosťou znovu vidieť zakladajúceho otca maďarskej rockovej hudby na pódiu, ktorý napriek všetkým utrpeniam dáva útechu a nádej, že svet bude opäť krásne.   

 

HU:

Rendkívüli alkalom, 2023. november 16-án Bródy János koncert lesz Kassán, a Művészetek Házában 19 órai kezdettel.

A nagyszabású előadás műsorán a legendás dalszerző és előadóművész teljes életművének esszenciája szerepel, a
régebbi daloktól kezdve a legújabbakig. Olyan időket élünk, amikor már minden koncertre úgy kell készülni, hogy
akár az utolsó alkalom lehet, hogy személyesen találkozzon az alkotó művész és közönsége. Bár a dalok már bizonyították, hogy túlélik a viharos idők hullámait, soha vissza nem térő alkalom, hogy újra lássuk a színpadon a magyar nyelvű rockzene alapító atyját, aki minden megpróbáltatás ellenére is vigaszt nyújt és reményt ad, hogy lesz még egyszer szép a világ.
 


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Zmeny a upozornenia

ZMENENÉ - BRÓDY JÁNOS & BAND KONCERT - 29.9.2023 o 19:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že koncert BRÓDY JÁNOS & BAND KONCERT, ktorý sa mal konať dňa 29.9.2023 o 19:00 hod. v Dom Umenia, Košice, je ZMENENÝ! Koncert sa uskutoční v novom termíne: 16.11.2023 o 19:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 31.8.2023!

Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne poštou, a to  najneskôr do 31.8.2023 na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 31.8.2023 zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 31.8.2023 nasledujúcim spôsobom a pri splnení nasledujúcich podmienok:

Spoločné podmienky pre žiadosti o refundáciu: O najrýchlejšie vrátenie vstupeniek je možné požiadať  prostredníctvom registrovaného konta na stránke www.ticketportal.sk, v ktorom je potrebné v sekcii ``Môj účet`` - ``Moje objednávky`` vybrať vstupenky na refundáciu a vyplniť všetky požadované údaje.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky bez registrácie, odporúčame, aby si na stránke www.ticketportal.sk dokončil registráciu, nakoľko pri zakúpení vstupeniek mu bola registrácia vytvorená a je potrebné konto aktivovať mailom, ktorý klient pri nákupe zadával. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 31.8.2023 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Osobitné podmienky pre žiadosti o refundáciu podľa spôsobu úhrady vstupného:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou): Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.
► pri platbe Benefit Plus, Edenred alebo Callio kartou (cez platobnú bránu): Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus/Edenred/Callio klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal, respektíve iným typom poukážky, ktorú je možné využiť na zakúpenie vstupeniek v sieti Ticketportal (prípadný doplatok kartou): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.

Financie Vám budú refundované v zákonnej lehote od zaslania žiadosti o refundáciu prostredníctvom Vášho konta.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


Top