Detail info
Close

Gregorian - Pure Chants World Tour 2023

Gregorian - Pure Chants World Tour 2023

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Majstri stredovekých chorálov GREGORIAN počas svojho svetového turné nevynechajú ani Bratislavu! 

Na Slovensko sa vracia super úspešná skupina GREGORIAN, ktorá počas svojho svetového turné The Best of World Tour - Pure Chants zavíta aj do Bratislavy. Svetové hity v podaní gregoriánskeho chorálu už oslnili celý svet. 

Originálna fúzia stredovekého gregoriánskeho chorálu a súčasnej pop music a rocku nadchla milióny fanúšikov po celom svete. Hneď prvý projekt Franka Petersona, zakladateľa slávnych GREGORIAN, Enigma, obsadil prvé miesta všetkých hitparád. A tento nový hudobný trend predznamenal obrovský úspech GREGORIAN. Skupina zložená zo skvelých spevákov, zahalených do mníšskeho rúcha spieva tie najväčšie svetové popové i rockové hity v stredovekom aranžmáne. Platinové platne a milióny nadšených divákov sprevádza GREGORIAN už od ich začiatkov.

Nádherný zvuk mužského chorálového spevu so sebou prináša duchovnú silu aj nečakanú modernú vášeň. Veľkolepá multimediálna show plná ohňov, projekcií a ďalších efektov robí z každého vystúpenia úžasný rituál. Hity Metallicy a Depeche Mode v podaní GREGORIAN na koncertoch pravidelne diváci oceňujú standing ovation.

The Best of World Tour – Pure Chants 2023 prinesie skvelú atmosféru plnú scénických efektov, ohňov a svetiel, ale predovšetkým nádherné hlasy GREGORIAN v nových aranžmánoch, ale aj hitoch, ktoré slovenskí fanúšikovia milujú.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Gregorian - Pure Chants World Tour 2023
picture Gregorian - Pure Chants World Tour 2023
picture Gregorian - Pure Chants World Tour 2023
picture Gregorian - Pure Chants World Tour 2023
picture Gregorian - Pure Chants World Tour 2023
picture Gregorian - Pure Chants World Tour 2023
picture Gregorian - Pure Chants World Tour 2023
picture Gregorian - Pure Chants World Tour 2023
picture Gregorian - Pure Chants World Tour 2023
picture Gregorian - Pure Chants World Tour 2023

Zmeny a upozornenia

ZMENENÉ/CHANGED - Gregorian - Pure Chants World Tour 2023 - 20.12.2023 20:00

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie Gregorian - Pure Chants World Tour 2023, ktoré sa malo konať dňa 20.12.2023 o 20:00 hod. v Incheba Expo Aréna, Bratislava, je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v pôvodnom termíne v novom mieste konania: NTC aréna Bratislava.

Oznam organizátora a informácie o presádzaní:

"POZOR ZMENA! Koncert GREGORIAN sa presúva z bratislavskej Incheby do NTC arény Bratislava.

VENUJTE POZORNOSŤ TOMUTO OZNAMU:

Pozor zmena miesta konania koncertu GREGORIAN!

Vzhľadom na nepredvídané okolnosti zo strany Incheba a.s. sme boli nútení presunúť miesto konania podujatia Gregorian z haly Incheba Expo do haly NTC aréna Bratislava.

Prosíme všetkých fanúšikov, ktorí si zakúpili vstupenky na koncert Gregorian v termíne 20. decembra 2023 o 20. hodine, aby si ich skontrolovali  a zobrali na vedomie presun koncertu na nové miesto - NTC aréna Bratislava. 

Označenie miest v NTC aréne bude prispôsobené pôvodnému plánografu arény avšak niektoré miesta je potrebné vymeniť, preto prosíme o nasledovné:

  • Prekontrolujte si svoje vstupenky podľa nového plánu sedenia a v prípade, že Vaše miesto nie je v novom pláne, kontaktujte Ticketportal, aby sme našli vyhovujúce riešenie
  • Vstupenky zakúpené do sektoru PLOCHA / SEKTOR A zastávajú zachované
  • Vstupenky zakúpené do sektoru B a sektoru C budú platné v rámci sektoru TRUBÚNA B
  • V deň podujatia bude v rámci arény INFO-PULT, pri ktorom VÁM pomôžu vyriešiť prípadné nedorozumenia so vstupenkami!
  • V prípade, že si vstupenky nevymeníte počas 3-dňovej lehoty, usporiadateľ bude mať v deň podujatia právo na presadenie v rámci dostupných voľných miest NTC arény Bratislava. Lehota na výmenu vstupeniek potrvá od 11.10 do 13.10.2023

Vstupenky na koncert stále k dispozícii v sieti Ticketportal.

Ďakujeme pekne za pochopenie.

Usporiadateľ:  
JVS GROUP sro"

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 13.10.2023!

Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne poštou, a to najneskôr do 13.10.2023 na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 13.10.2023 zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 13.10.2023 nasledujúcim spôsobom a pri splnení nasledujúcich podmienok:

Spoločné podmienky pre žiadosti o refundáciu: O najrýchlejšie vrátenie vstupeniek je možné požiadať prostredníctvom registrovaného konta na stránke www.ticketportal.sk, v ktorom je potrebné v sekcii ``Môj účet`` - ``Moje objednávky`` vybrať vstupenky na refundáciu a vyplniť všetky požadované údaje.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky bez registrácie, odporúčame, aby si na stránke www.ticketportal.sk dokončil registráciu, nakoľko pri zakúpení vstupeniek mu bola registrácia vytvorená a je potrebné konto aktivovať mailom, ktorý klient pri nákupe zadával. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 13.10.2023 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Osobitné podmienky pre žiadosti o refundáciu podľa spôsobu úhrady vstupného:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou): Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.
► pri platbe Benefit Plus, Edenred alebo Callio kartou (cez platobnú bránu): Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus/Edenred/Callio klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal, respektíve iným typom poukážky, ktorú je možné využiť na zakúpenie vstupeniek v sieti Ticketportal (prípadný doplatok kartou): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.

Financie Vám budú refundované v zákonnej lehote od zaslania žiadosti o refundáciu prostredníctvom Vášho konta.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


Top