Detail info
Close

Meseváros 2024

Meseváros 2024

Dátum: 1. júna 2024
Miesto: MSKS Kolárovo
Adresa: , Kolárovo

Vstupenky

Sobota
1
Jún 2024
10:00
Meseváros 2024
01.06.2024 od 10:00 hod. do 17:00 hod.
MSKS Kolárovo

Kolárovo

Popis podujatia

Ezennel közhírré tétetik!

2024-ben Mesevárosunk újra megnyitja kapuit és nagy-nagy szeretettel várja, hogy a képzeletet és szívet melengető mesék birodalmába repítsen minden gyermeket és gyermeklelkű felnőttet.

Ha kételkednének birodalmunk létezésében, engedjék meg, hogy kételyüket eloszlassam! Megosztom Önökkel a titkot: a Meseváros Szlovákiában, egy varázslatos kis városkában lesz látogatható.
A városka neve Gúta, sok-sok vendégszerető magyar nemzetiségű ember otthona. Itt található Csallóköz egyik ékessége, a Vízimalom, amelyhez Európa leghosszabb fedett fa hídján át lehet eljutni.

Psszt! Május végétől a mesék birodalmának összes lakója Gútára költözik, és a Vízimalom területe, a Városi Művelődési Központ és a környező utcák helyszínei egy varázsütésre  Mesevárossá alakulnak.

Sok-sok meglepetéssel készülünk, és már minden mese főhőse izgatottan várja, hogy találkozhasson a gyermekekkel, és gyermeki kacajtól legyen hangos a birodalmunk!

 

Meseváros varázsa május 28-tól május 31-ig a magyar tannyelvű óvodák és általános iskolák szervezett csoportjait várja, június 1-én pedig a magyar nemzetiségű gyermekes családokat fogadjuk nagy-nagy szeretettel.

Fedezzük fel együtt a mesék birodalmát Gútán, ahol a mesék valóra válnak és a képzelet határtalan!

Találkozunk Mesevárosban!

www.mesevaros.com



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Na mape

google maps
Top