Detail info
Close

Kabaret v hoteli Devín

Kabaret v hoteli Devín

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Milé dámy, milí páni,

pozývame vás na oslnivé predstavenie plné lesku, tanečného umenia a zvodnosti. Krásne priestory Hotela Devín**** boli stvorené pre okúzľujúce večerné predstavenia, stretávanie sa s priateľmi, delikátne jedlo a elegantné drinky. Všetky tieto atribúty sa spájajú na elegantnom šteklivom Classy & Sassy burlesque show. 

Burlesque je jagavé tanečné vystúpenie plné lesku, ktoré okúzli vaše zmysly. Burlesque pôvodne vznikol ako hudobno – dramatický žáner plný zvádzania, humoru a satiry. Dnešné tanečnice ho pozdvihli na vyššiu úroveň scénického vystúpenia s erotickým nádychom. Burlesque je elegancia, zmyselnosť a ženskosť, pri ktorej sa dievčatá nikdy nevyzlečú úplne do naha a stále sú zahalené tajomstvom. Tieto vystúpenia sú obľúbené hlavne u ženských diváčok.

  • Dátum: 17.4.2024
  • Čas: príchod hostí 18:30, program začína o 19:00
  • Kapacita: 88 miest
  • Dress code: príďte oblečení tak, aby ste sa cítili príjemne. Ak obľubujete extravaganciu, hviezdne róby v štýle vintage glam, či kompletné burlesque kostýmy sú viac než vítané.
  • Občerstvenie: pri vstupe na vás čaká welcome drink. Počas celej show si môžete objednávať drinky a výborné jedlo, ktoré pozdvihnú váš večer o ďalšiu úroveň


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top