Detail info
Close

SUNFESTIVAL

SUNFESTIVAL

Dátum: 15. júna 2024
Miesto: Futbalové ihrisko Trenčianske Jastrabie
Adresa: Trenčianske Jastrabie, Trenčianske Jastrabie

Vstupenky

15.-15.
Jún
2024
SUNFESTIVAL
15.06.2024

Popis podujatia

Obec Trenčianske Jastrabie z pod pohoria Inovca, kde sa nachádza známa turistická chata Inovec, usporadúvala viacero úspešných ročníkov koncertovania známych mien hudobnej scény ako napr. Helena Vondráčková, Kollárovci, Desmod, Kmeťoband, Drišľakovci a iní. 

Na 1.ročníku SunFestivalu Open Air privítame po 5 rokoch opäť skupinu Kollárovcov a svoj exkluzívny koncert pod holým nebom odkoncertuje Patrik RYTMUS Vrbovský, ktorý do nášho regiónu zavíta vôbec po prvý krát. Tento rok chceme zvýšiť úroveň z posledných rokov a prilákať tak fanúšikov nielen z obce, okolia, ale z celého Slovenska na známe hudobné skupiny a spevákov zo Slovenska a ponúknuť kvalitné gastro špeciality od spoločnosti La Casa Del Gusto, ktoré nám bude pripravovať známy šéfkuchár Dalibor Porubský, ktorý momentálne pripravuje svoje špeciality na ostrove Tenerife v známej reštaurácii Loco Parrillero. 

Vychutnať si budete môcť koncerty priamo pod holým nebom na futbalovom ihrisku a po vystúpeniach bude nasledovať afterpárty so známym DJ Milanom Lieskovským a DJ Markusom. Festival ponúka kultúrne vyžitie nielen dospelým ale aj deťom. Pripravené budú kolotoče, maľovanie na tvár, špeciálne rozprávkové postavičky Transformers a Unicorn, ktoré majú unikátnu výšku až 3m, detská diskotéka a interaktívne súťaže so skvelým moderátorom a šašom a jeho Šašo Show. Deti iste poteší známa detská skupina PaciPac a zatancovať si budú môcť s detskou skupinou Bambula. 

Line Up: 

13:00 - Šašo Show, interaktívne súťaže, festivalová diskotéka 

14:30 - Bambula 

15:00 - PACI PAC 

16:00 - FS Trenčan 

17:00 - Vlasta Mudríková 

18:00 - Kollárovci 

19:00 - WarmUp hour DJ Markus 

20:00 - Igor Kmeťo ml. - Kmeťoband 

21:00 - Patrik RYTMUS Vrbovský 

22:00 - DJ Milan Lieskovský 

01:00 - DJ Markus Afterparty


VIP - zahrňuje pobyt vo VIP zóne - osobné stretnutie s interpretmi, vlastný bar, vlastné sedenie, vlastné wc, neobmedzená konzumácia alko a nealko nápojov, prednostný vstup do areálu

Ceny: deti do 12 rokov zdarma, ZŤP 50% zľava

Parkovanie priamo pri festivale. Pri príchode budete navigovaní zamestnancami festivalu. Parkovné 2 eur/neobmedzene Pre navigovanie na miesto festivalu napíšte: Futbalové ihrisko Trenčianske Jastrabie, alebo navštívte https://www.sunfestival.sk/



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture SUNFESTIVAL
picture SUNFESTIVAL
picture SUNFESTIVAL
picture SUNFESTIVAL
picture SUNFESTIVAL
picture SUNFESTIVAL
picture SUNFESTIVAL
picture SUNFESTIVAL

Na mape

google maps
Top