Detail info
Close

NOC NA BROADWAY - The Only Helga Show

NOC NA BROADWAY - The Only Helga Show

Dátum: 5. - 6. júna 2024
Miesto: GES Club, Košice
Adresa: Nám. L. Novomeského 13, Košice

Vstupenky

Streda
5
Jún 2024
20:00
NOC NA BROADWAY - The Only Helga Show
GES Club

Košice

Štvrtok
6
Jún 2024
20:00
NOC NA BROADWAY - The Only Helga Show
GES Club

Košice

Popis podujatia

The Only Helga a jej hostia vás prevedú nocou na Broadwayi! Kabaretný orchester Luis a náš showensemble vám kráľovsky naservírujú svetoznáme muzikálové melódie. Cabaret, Hair, La Cage aux Folles, Dracula, My Fair Lady, West Side Story, Cats, Little Shop of Horrors, Grease, Chorus Line, Evita, Mamma Mia!… Bohatý a chutne namiešaný varietný koktail!

Účinkujú: Helga Kovalovská, Zuzana Krausová, Lenka Klimentová, Katarína Macková, Ľuboš Janák, René Sorád, Radoslav Konečný, Viktor Války

Špeciálny hosť: Lucia Siposová

Dress code: elegant/stylish

Kostýmy: Zlatica Hujbertová| Choreografia: Zuzana Krausová, Silvia Hudec Beláková | Aranžmány: Ľuboš Janák | Styling: Zuzana Pauková | Sound mastering: Ján Machút | Plagát: Milan Nižňanský | Produkcia: Martina Džačková |  Libretto a réžia: Vašo Púčik

Predstavenie sa uskutoční 05. a 06.júna 2024 zo začiatkom o 20:00. Prosíme všetkých divákov, aby sa dostavili minimálne 45min. pred vystúpením.

Vzhľadom na náročnosť realizácie, show začína presne v uvedený čas.

Vstupenky sú viazané na konkrétne miesta pri stoloch. 

Stoly sú usporiadané v 4 miestnych kombináciach, preto je potrebné si vybrať konkrétny stôl a konkrétne miesto. Stoly s označením “S” je sedenie na vyšších tzv. barových stoličkách, odklial je ale vynikajúci výhľadStoly číslo 2, 3, 4, 7, 8, 9 sú označené ako VIP stoly odkial je najlepší výhľad a zážitok, v cene vstupenky je pohár prosseca a pochutiny. 

Viac informácii nájdete na web stránke www.kabaretkosice.sk



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Na mape

google maps
Top