Detail info
Close

Klenoty žánrového filmu: IMAGINÁRNI PRIATELIA

Klenoty žánrového filmu: IMAGINÁRNI PRIATELIA

Dátum: 30. mája 2024
Miesto: Veľká sála, DK Zrkadlový háj, Bratislava
Adresa: Rovniankova 3, Bratislava 5 - Petržalka

Vstupenky

Štvrtok
30
Máj 2024
19:00
Klenoty žánrového filmu: IMAGINÁRNI PRIATELIA

Popis podujatia

Imaginárni priatelia je dobrodružný príbeh o dievčatku s mimoriadnymi schopnosťami a srdcom na správnom mieste. Režisér John Krasinski natočil rodinný film, ktorý hľadá odpovedať na otázku: "Kam sa podeli fiktívni hrdinovia nášho detstva a čo asi robia ?"

Obyčajné násťročné  dievča Bea (Cailey Fleming) má jedinečný "dar" - schopnosť vidieť imaginárnych  priateľov  ľudí vo svojom okolí a rozprávať sa s nimi. "Imaginárni priatelia nie sú len roztomilé postavičky vytvorené detskou fantáziou. Sú to časové kapsule, do ktorých sme si ako deti ukladali svoje nádeje, sny a plány. Všetci sa k nim môžeme vrátiť, aj keď si ako dospelí myslíme, že sú dávno stratené," hovorí režisér John Krasinski. Fiktívnymi hrdinami jeho filmu sú imaginárni priatelia, ktorých kamaráti z detstva vyrástli  a zabudli na nich. A je to práve Bea, ktorá sa vďaka svojej jedinečnej schopnosti vidieť ich všetkých rozhodne nájsť týmto "sirotám" nových priateľov. Pomáha jej trochu čudácky sused (Ryan Reynolds), ktorý má rovnaký dar. Improvizovaná zoznamka pre  imaginárnych priateľov sa čoskoro zmení na dobrodružnú cestu do sveta plného bezhraničnej fantázie, kde sa môže stať čokoľvek.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Na mape

google maps
Top